Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit Uridium Hack V5.62 Do Pobrania

^Bizon^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kURWA NIE DOST ZE Z CIEBIE IDJOTA TO CHYBA JESZCZE MASZ 10 LAT, BO PATRZAC NA TWOJE BLEDY ORTOGRAFICZNE TO SIE PLAKAC CHCE!!!! WYPIERDALAJ DO SWOJEGO KARTONY KURWA

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie wolno podawac BIG! Bedzie ban!

Opublikowano

kurwa jestem za karą śmierci :/

ja i moj katecheta takze a co do tego syfu to po prostu chce byc fajny

zbyt duża sygna

Opublikowano

kurwa po 1 huje nie rozumiecie co ja napisałęm kurwa jak pisze że działą to mi nie pierdolcie że nie działa i pohuj kurwa dajecie takie zjebane komentarze na moim temacie

2 to nie jest big zjeby genetyczne tylko znaki zapytania pojebusy zjebane po 3 jak wam sie nie podobna program to spierdalaćz postu i nie dawaćzjebanych komenuw 4 moja matka w odrursznie niu do waszej sie mnąnie zajmuje i nie robi mi loda w sex szopie jak wam 5 nie mam 10 lat bocie tylko 14 cipko niewtydymko 6 naucz sięprzykazańzanim cośtu napiszesz . nuei mam więcej pytańwypierdalaćz postu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..............................<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...