Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Nowy Dział : Gta - Grand Theft Auto

Czy takowy dział powinnien ruszyć ?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy takowy dzia? powinnien ruszy? ?

• Tak !
      5
    • Nie .
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam dzisiaj całkiem nową sugestię a mianowicie nowy dział : GTA ,- podzielony na poddziały wszystkich wersji (od GTA 1 poprzez GTA 4)

Jak wszyscy wiecie w grę GTA gra bardzo duża liczba graczy ,są do niej Mody,Cheaty,Serwery Prywatne .-

Nie muszę za dużo o niej pisać gdyż większość z was ją zna ,bądz pozna . Gra ma tryb SinglePlayer jak i Multiplayer(Mówię tutaj o nowszych wersjach typu vc/san andreas/4). Dostępność gry jest łatwo możną ją kupić w prawie każdym sklepie internetowym bądz

sciągnąć za darmoszkę z internetu . ( Jeśli takowy dział powstanie,-wrzucę link z wszystkimi wersjami na jakiś popularny hosting :)-aby ograniczyć spam /gdzie mogę pobrać . ) No to chyba na tylę .:

Co do tworzenia serwerów to jest pełno skryptów itp .; Znam się na tym więc porobiłbym poradniki . Skąd ten pomysł ? Zapewne znacie największe forum gry GTA .. gtas*te.** ( Nie podajemy linków do innych for.; ) ) . Pewnie oriętujecie się ile tam jest osób. Jeśli taki dział powstanie zapewne dołączy do nas kolejna tysiączka napaleńców . i budżet MPC wzrośnie .. Poklikają sobie w reklamy ; D

Opublikowano

Ile jeszcze będziecie robić propozycje z działem GTA było już dawno administracja była na nie więc temat zbędny...

@Edit

Na NIe ? O co im kurwa chodzi ??

Przeciez GTA to jest jedna z najbardziej grywalnych gier..

forum by bylo znane zapewne w kazdym miejscu w sieci ..!

Od tego jest już forum które zapewne część z nas zna nie podam linku gdyż nie chcę dostać warna/bana ,,

icecubea.png

Opublikowano

Na NIe ? O co im kurwa chodzi ??

Przeciez GTA to jest jedna z najbardziej grywalnych gier..

forum by bylo znane zapewne w kazdym miejscu w sieci ..!

Opublikowano

@2Up

Co mnie to obchodzi że jest jakieś tam inne forum i na niej jest Gta.....

Przecież nie chcemy żeby userzy szli na tamte forum dlatego ja jestem na Tak

Jak powstał dział Single Player to można zrobić w nim subforum Gta lub dział Gta i wszystkie części gry.

Znajdziemy tam mody i inne do gry multiplayer

Ja jestem na tak

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nie rozumiecie, jeszcze za czasów swojej kadencji byłem na nie. GTA to gra która się nie rozwija, cheaty do multiplayera działają nawet latami (przykł. v0glez mod) i jest ich w dodatku nadmiar. A stworzenie prywata to jest wrzucenie i skonfigurowanie gotowca dostępnego na oficjalnej stronie i forum. Prościej, wszystko by się wrzuciło i co potem ?, zanim wyjdzie nowa wersja multiplayera która blokuje jakieś cheaty to mijają miesiące a w między czasie powstaje masa nowych i lepszych. Dział byłby bez przyszłości - stanął w miejscu, dlatego też GTA ma swój kącik w "Inne Gry".

Ten temat nie raz był już omawiany przez administrację i decyzja zapadła ;)

Pozdrawiam,

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...