Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Excalibur

swierzaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pracę nad nowym serwerem trwają, póki co potrzebujemy wielu testerów, do zbadania samej zawartości gry po stronie serwera.

Jest to pierwsza wersja testowa, gdzie jest jeszcze sporo do zrobienia.

Prace, które musimy ukończyć:

1. pełne spolszczenie dialogów o oknie czatu

2. dodanie main_questów oraz subqustów - są już przetłumaczone, tylko pozostało wybrać nagrody

3. dodanie komnaty smoka

4. zrobienie IS-u w grze, bądź na stronie www jak i stworzenie nowej strony. (IS - całkowicie za darmo) - póki co w grze u Octavio można kupić przedmioty z item-shopu.

5. dodanie wierzchowcow

to chyba tyle jeśli chodzi o strone serwera. - jeśli coś mi się przypomni to napiszę.

Prace nad klientem zostana rozpoczęte jesli tylko ukonczymy modernizowac pliki serwera.

W cliencie będą:

całkiem ciekawe zabezpieczenie przed 1hitami, skillhackami itp, co nie oznacza ze uda się pozbyć problemu w 100%

nowe zbroje na 80 lvl - niebiańskie stale, hełmy na 61-70 lvl, kd+5, wierzchowce i wiele wiele innych

JEŚLI KTOŚ ZDECYDUYJE SIĘ JUŻ TAM ZALOGOWAĆ PROSZĘ NAPISAĆ CZY DA SIĘ WEJŚĆ NA SERWER.

Póki co jeśli ktoś chce przetestować to co jest do tej pory zrobione zapraszam na:

To jest ukryta treść, proszę

pobieramy paczke z dzialu download wklejamy do metina2 PL spatchowanego i gramy. w razie problemow prosze pisac na PW,

Znajdziesz błąd pisz na PW.

Dziękuję za uwagę

A najważniejsze, kiedy premiera? Dokładnej daty nie mogę przewidzieć ale myślę że 2 tygodnie wystarczą na zrobienie tego wszystkiego.

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

• Dodaj nową pozycję...