Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Ten Kto Dostał Banna Za Zbieranie Itemów Na Spawnie Niech To Przeczyta...

Perzot1818(PL)

Czemu dostajemy banny za konkursy na spawnie ???  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komu si? to nie podoba ?e dostajemy banny za zbieranie itemów na spawnie ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem utrzciwym graczem nigdy nie chakowałem nigdy nie kopiowałem itemów.... Więc czemu mam banna... Nie ma punktu w regulaminie że nie wolno brać itemów [zkond mamy wiedzieć że to cheaterzy]

Np jest sytuacja : Jestem nowym graczem weszłem na Server, buduje domek i ktoś nagle pisze na capsie ODDAJE DIAMENTY NA SPAWNIE !!! i jaki normalny człowiek by nie wzioł powtarzam 'zkond mamy wiedziec że to cheaterzy pisze np: 'koncze gre oddaje itemy" i 15 osób na spawnie [reszta albo afczy, albo by chciała ale teraz robi coś warznego, albo jest w wielkiej jaskinie pełnej żelaza, a reszta to nowi gracze nie znający komenty spawn albo modzi...] Banny powinni dostwać ci co je wyrzycają.... [albo gracze którzy je złapali mogą ja oddać]

Oto moja dzisiejsza rozmowa z kokoszem : [mniej więcej bo już nie pamiętam ]

kokosz : perzot

ja : Tak ???

kokosz : oddawaj moje [chyba napisal moje] kaktusy albo ban

ja : jakie kaktusy

kokosz : ***** [ty napisał liczbe kaktusów] + kase za nie ******* [tu napisał liczbe kasy o przelania]

ja : ok [bylem w szoku nie wiedzialem co mam napisać]

kokosz : masz 10 minut

ja : kokosz jakie kaktusy ja ci nic ne wziołem.

kokosz : przepraszam jakie katusy przejezyczylem sie diamenty

ja : [już prawie się popłakałem nie wiedziałem co mam robić]

ja x 3 : [potem napisałem z 3 wiadomości które mialy mnie usprawiedliwić np : kokosz wez mi te diamenty ale nie banuj mnie, to diamenty dostalem od kolego to on je ma ja mam tylko garstke]

te wiadomości byłe prawdziwe...

Koniec rozmowy po 30 sec BENNED

Prosze o un banna ja nic nie zrobilem...

r718w5.png

Opublikowano

Ale kokosz robi nagonke >< mam nadzieje że nie dostane bana za to że taki jeden zią mi skopiował lapis lazuli block ;P jak chcecie to moge wywalić, i tak wyszło że się nie przydał.

Opublikowano

No kurwa co jest. Dostałem bana bo koś wyrzucał swoje diamenty WTF?

@down

Ja nie czytam czatu jak jestem zajęty o diamentach powiedział mi kumpel, że rzucają.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Weteran
Opublikowano

przestańcie udawać że nic nie wiedzieliście na czacie ciągle wszyscy spamowali żeby nie brać diamentów nawet kokosz

Opublikowano

Nikt na czacie nie pisał zeby nie brać diamentów

A jak nawet moderatorzy zbierali to zwykly gracz tym bardziej je zbiera

Zbieram +

Opublikowano

kupcie oryginala i grajcie na s.my***ft.pl ten serwer mpc schodzi na psy

medrodester nie czepiaj sie go to ty sie naucz czytac a potem wyskakuj do innych bo jak slysze "naucz sie pisac bo nie chce mi sie czytac" to trace caly szacunek do takiego kolesia.

PS@ co to za brzydula w twojej sygnie medrodester?

742611478555387739101.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...