Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie Lowic Ryby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdzie najlepiej lowic ryby na bocie zeby GM nas nie zobaczyl?

Aktualnie gram na s3 (Obsydian) i juz 2 postacie zostaly zbanowane za fb. Lowilem w tym miejscu. Sprawdzalo sie na Phobosie (lowilem calymi miechami i nic).

Tak wiec chcialbym abyscie podsuneli mi wlasne sugestie. Gram w krolestwie Jinno

3fb9ec0f5ab1.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Watpie zeby ktos podal ci gdzie lowi... Kazdy ma swoje miejsca ja np lowie w m2 gdzies gdzie normalny gracz mnie nie zobaczy... Kazdy ma swoje miejsca i nie powie nikomu zeby pozniej nie bylo tam zbiegowiska... no chyba ze ktos lubi sie tym dzielic

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

@UP nawet jak wejdzie w gory to nie bedzie mogl lowic... zanim cos napiszesz to to pierw sie upewnij czy dobrze piszesz... nawet jak w fb zaznaczysz ta roslinke i wejdziesz do wody calkowicie lub w gory to nie da sie lowic....

Opublikowano

Tego Nie Da Się Uniknąć :P ja dzisiaj w nocy dostałem 2 bany za FB.. Ale się nie przejmuje tym bo dzień wczesniej przelożyłem małze :D Ja ci polecam łowić w m1 jest znacznie więcej małży. I Bana Za FB nie unikniesz :).. No chyba ze na ogromnym farcie Albo chowaniu się w m2 ale tam malo malży jest . Pozdrawiam ;p

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

@UP Sexmasterek

<lol2> w m2 jest mniej malzy... hahaha nie ma czegos takiego ze gdzies leci wiecej a gdzies mniej malzy wszedzie jest tak samo to zalezy od szczescia a nie miejscowki...

Opublikowano

lol

ale bany się sypią

ja juz od początku metka łowie na 1 koncie i nic mam 3 wędki+11 w kij kasy i zadnego bana

mam jeszcze konto ze jak złowie małz to je od razy przekładam nainne konto i wali mnie to

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

lol

ale bany się sypią

ja juz od początku metka łowie na 1 koncie i nic mam 3 wędki+11 w kij kasy i zadnego bana

mam jeszcze konto ze jak złowie małz to je od razy przekładam nainne konto i wali mnie to

i dochodzisz do ripera w 1s i zabijasz go z piesci na hita ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png