Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mad Mike

FaFLun

Ankieta  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy s?dzisz ?e Twórca ma racje ( odno?nie ca?ego zarz?du )?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać nie wszyscy gracze lubią naszych kochanych moderatorów wiec robią takie a nie inne rzeczy....

W ostatnim czasie jest zajebisty burdel na serwerze za co odpowiadają moderatorzy oraz Admin za nieupilnowanie własnych spraw...

Nie sądzę by to było kierowane konkretnie do Mad Mike ale do wszystkich moderatorów jak i samego GEO...

PS.

a skoro ktoś już to zrobił to ja osobiście się przyłączam do pozdrowień kierowanych przez twórce tego oto arcydzieła...

W dzień

post-297973-0-36558100-1297282927_thumb.png

W Nocy

post-297973-0-85439200-1297282933_thumb.png

Opublikowano

Za to, że gra tyle neokidów, sami odpowiadają wpuszczając ich na serwer. To nie jest serwer CS czy innej gry, gdzie każdy może sobie ot tak wejść, jest topic w którym składa się podanie o to by zostać dodanym do whitelisty. Dzieciarnia nawet w tak prostej formie wypowiedzi nie potrafi zachować zasad ortografii a co dopiero interpunkcji. Tacy "gracze" powinni zostać odrzuceni na wstępie. Dla mnie to nie jest żadne tłumaczenie, że nie ogarniają bo pełno dzieci jest i każdy prosi o cube.

Zagłosowałem na TAK. I to ja jestem autorem tego dzieła. To jest taki mój protest. Całe miasto jest podziurawione, są pobudowane "wieżyczki" w jedną stronę, podkopane i poniszczone domki o kradzieżach nie wspomnę. Mój dzisiejszy wybryk (to z torami) był też w pewnym sensie protestem. Jak zostanę odbanowan to oddam xenexowani jego własność z nadwyżką + odrobię straty, których dokonałem. Aha i jeszcze jedno - madmike to nic osobistego, jest to wołanie do całej moderacji i administracji.

Opublikowano

Chyba nie widzieliście jak potężnie rozbudowany jest ten serwer. To można godzinami podróżować i oglądać budowle.

Nie wszystko ogarniemy, dlatego użytkownicy powinni nam pomagać.

Opublikowano

@up

Tak myślalem - Zatrudnijcie 5 -10 wiecej moderatorów

@topic

Każdy gracz dba o swoje więc troszczy sie jak może, ale ktoś jest zazdrosny i kradnie mu to, a ten ktoś zgłasza to moderatorowi.

Kradzieży jest tyle ze moderatorzy nie ogarniaja

jak napisalem wyżej

Zatrudnijcie 5-10 wiecej moderatorów

Opublikowano

"Zatrudnienie" moderatorów nic nie da. I tak cały czas ktoś prosi o cuba, wylanie wiadra w ogródku, a nawet o przeniesienie do innego gracza. Oprócz tego dochodzi jeszcze sprawdzanie czatu.

Naprawdę my nie mamy czasu żeby cokolwiek zbudować (a jak już to w późnych porach) a co dopiero żeby "patrolować" miasto.

Opublikowano

@CiasieQ

Nie chodzi o ilość ale o jakość. I co z tego, że będzie 15 moderatorów? Dzisiaj jednemu odbiło to zbanował cały serwer. Myślę, że jakby się podniosło minimum wieku do lat 18 lub więcej to nawet i 5 moderatorów by wystarczyło. Mówię kolejny raz - zwiększyć restrykcje dotyczące werbowania nowych graczy. Bo dzieciarnia co nawet nie potrafi napisać podstawowych słów bez błędów ortograficznych niszczy cały klimat gry. Miasto jest zaniedbywane, regularnie i efektywnie niszczone, nikt tego nie naprawia a jak się zgłosi kradzież czy chęć zabezpieczenia większej i ciekawej budowli to moderatorzy odsyłają na forum. Normalnie paranoja.

Opublikowano

@Virus

rzeczywiscie w dzien jest pelno neo

@Expo

Też potwierdzam, możliwe i że dodanie moderatorów nic nie da, ale ci co są nie przykładają się zbyt dużo do tego serva. Ale oczywiscie moderatorzy mają swoje życie a to to "rozrywka wieczorna". Te whitelist to każdego neo mogą przyjąć ....

Wiem że apelujesz ale swoim zachowaniem pokazujesz neo (czasami) np. z tą kradzieżą, pewnie sobie nic moderatorzy nie zrobili to musialeś odwalić coś grubszego.. ;P

Powiem ci slowa mojej nauczycielki z religii

"Zmien najpierw siebie, a potem zmieniaj innych"

albo inaczej ;d

Napisz na forum o co ci chodzi a jak sie nie uda, to wtedy dopiero realizuj swój plan.

Opublikowano

powiem tak, Expo już pisał na forum co mu się nie podoba i zostało to odebrane przez Demonica czy jak tam się on zwie jako "... zachowanie jak dzieciak i płacz na forum..."

wiec jak widzisz po co, cokolwiek pisać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...