Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Jak Uzywać Easymetin2 By Nie Dostać Bana

ME951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam gdzies wasze uwagi "skopiowane"m " kolorek moze" " ciezko rozczytac" robie to tylko dla tego ze trzeba bylo mi zejsc z ze statusu ostrzeżen ale mam to w dupie chcecie to patrzcie sobie na metin2 wiki dostaniecie bana wisi mi to

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

juz w miare widoczne. niestety nie wiem od której do której jest darmowy;/

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

usunięta treść:

witam;]

pisze ten temat dla osób ktore zaczynają "wspolprace" z botem Easymetin2, by możliwość dostania bana była minimalna. a więc zaczne od początku.

1 opcja: szybkość chodzenia, fakt pomaga by szybko dojść do do miasta czy na spot. jest to opcja bardzo przydatna przy robieniu lv konia od 1 do 10 gdyż przechodzi przez przeszkody i bardzo szybko dochodzi ale to tylko jedyna zaleta.

szansa na ban jest przy tej opcji tylko wtedy gdy szybko przemieszczamy się po mapie i albo dojdziemy na spot albo dostaniemy laga i zrobi ktoś ss.

2 opcja: moblock powoduje blok potworów jest to opcja przydatna przy robieniu lv konia 12-20 gdyz blokuje potwory przy postaci tak że zabicie ich nie ma większego problemu lecz exp tą metodą lub pprzez przyciąganie potworow zwieksza szance na ban konta.

Najlepiej ustawic dany spot "bez przyciągania" tzn by sobie sam dobiegał do grupki

3 opcja: spot- wyznaczamy teren na którym mamy expić. najlepiej wybierać takie spoty na których malo osob expi, spoty boczne gdyż expiąc nie odpisujemy nikomu niestety. Chyba że ktoś zastosuje spam bota choć cieżko go dostosować do bota+ ustawiamy gdzie ma być gdy postać nie utrzyma się i dednie, najlepiej wybrac "rozpoczni tutaj" tylko musimy zaopatrzeć się w duzą ilość potow dla tego by nie dedała. w Razie braknięcia potow postac bedzie co chwile umierała i poprostu taciła expa

Podsumowanie: expimy na bocznych spotach, nie uzywamy opcji moblock staramy się nie naduzywać opcji speed^^

To są moje rady, sprawdzone gdyż przez naduzycie opcji moblock dostalem bana. Zaczynając zabawe z EasyMetin2 radze się do tego stosować. Obszar expa ustawić tak by postac nie wychodzila po za "możliwe" tzn np do rzeki

25538_04_06_10_5_38_25_0.png
Opublikowano

ale cwaniak sobie skopiowal...

• 9 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...