Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zlecenie] Sygnatura

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja pierogle. Co za zasmarkane bachory. To, że Wam podobają się te 'sygny' to nie znaczy, że mi się podobają. Każdy ma swoje upodobania, idioci. Was też reportuje za spam, bo nie jest zadna jebana dyskusja gdzie mozecie spamić. Wytrzyjcie mleko z pod nosa. I Gońcie sie

@TOPIC

Czekam dalej na odpowiednią sygnaturę

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja pierogle. Co za zasmarkane bachory. To, że Wam podobają się te 'sygny' to nie znaczy, że mi się podobają. Każdy ma swoje upodobania, idioci. Was też reportuje za spam, bo nie jest zadna jebana dyskusja gdzie mozecie spamić. Wytrzyjcie mleko z pod nosa. I Gońcie sie

@TOPIC

Czekam dalej na odpowiednią sygnaturę

Robią Ci sygny i ty ich zgłaszasz ?? OMG

ADHD !

39707796775263752168.png
Opublikowano

lukalski synciu myślę że jestem 3 razy starszy od ciebie gnojku , a dwa razy to na bank

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Robią Ci sygny i ty ich zgłaszasz ?? OMG

ADHD !

Dokadnie, bywaja i tacy ludzie. Co do autora, bachory i innego typu teksty mozesz sypac do nie wiem kolegow ? czlonkow rodziny? ale napewno nie do ludzi ktorych nie znasz. Juz raportuj bo sie poplaczesz konfidencie :*

Fuck yeah dostalem warna za posta wyzej, i tak mozecie mi skoczyc bo mam wyjebane na to forum :)

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Raportuje tych co tutaj spamują. Nie moja wina ze wychodzi tak ze to Ci to robili sygnatury.

Jak jakiś mod tu wbije, to niech zamknie ten temat

Opublikowano

Tylu już z Was spróbowało, że jeszcze ja spróbuję- od razu mówię, że jeśli masz wybrzydzać to na PW, bo nie chce, abyśmy tutaj spamowali.

edit: nie chcesz? to nie... ; >

Te jakby "świecące miejsca" na napisach są zamierzone. Moim zdaniem jest dobra, ale to nie dla Mnie...

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Kuźwa myślałem, że padnę- wziąłeś do sygny pracę UP'a, a ona jest po prostu wycięciem ze stocka+ źle wkomponowany napis -_-".

Dla ludzi, którzy chcą STOCKa:

1173627728_redbeautyH.jpg

@Edit

W dodatku nie ma tego drugiego napisu "Sapere Aude". Wiele razy także mówiłeś, że praca jest prześwietlona- ta, zrobiona przez @KorespondenTa jest bardzo oczojebna. Tyle ode Mnie- nie licz teraz na dobrą reputację na forum (bynajmniej w tym dziale) >< .

Ps. Osobiście nic do Ciebie nie mam ;).

@Edit 2

Samolub to raczej nie za dobre określenie. Po prostu nie rozumiem tego paradoksu- ludzie się tutaj męczą, a on wybiera jakąś gównianą sygnaturę (bez obrazy, ale nic nie zrobiłeś na niej), którą oceniam na 2/10.

Nie mam nerwów na takie coś. Temat jak najbardziej do zamknięcia :angry: .

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

@UP

Obrazek został wybrany przez niego. Ja miałem tylko dodać napis i to wszystko. A tak na przyszłość. Nie bądź samolubem który myśli że robi wszystko najlepiej :) Spodobało mu się to ją wziął proste :)

@Edit

Nie wszyscy są tak zaje**sci jak ty -.-

sygnae.png

Opublikowano

Ja bym nie polecał go .. Krytyka może i jest dobra ale takie wyśmiewanie się z czyich prac jest lekko mówiąc żałosne. I to jest jeszcze team -.- Omfg..

Nawiązując do tematu. Poczekaj Łukasz na pracę osoby która na prawdę się na tym zna. Bo niestety w tym dziale żadnej takiej nie widzę :)

sygnae.png

Opublikowano

Ty leśna pipo, Red. Myślisz, że jak jesteś MMT to możesz sobie pozwolić na więcej ? Nie masz prawa szydzić ze mnie, albo Korespondenta. Opisy na gg ? Aaaa... tak, masz 13 lat. Nie no świetny poziom, gratulacje.

Opublikowano

Red, a żebym wziął Twoją, i ktoś by ją negatywnie ocenił, jakbyś zareagował ?

To zrobisz mi jeszcze jedną ? ;>

Oczywiście, że zrobię. Jeśli będę miał czas.

Ja bym nie polecał go .. Krytyka może i jest dobra ale takie wyśmiewanie się z czyich prac jest lekko mówiąc żałosne. I to jest jeszcze team -.- Omfg..

Nawiązując do tematu. Poczekaj Łukasz na pracę osoby która na prawdę się na tym zna. Bo niestety w tym dziale żadnej takiej nie widzę :)

Team- co przez to rozumiesz? Jestem grafikiem, a że jestem w MMT to nie oznacza, że muszę pozwalać na takie rzeczy.

"Bo niestety w tym dziale żadnej takie nie widzę :)"- teraz obrażasz Administratorkę, dudsonową, która jest świetną graficzką oraz CreatiVe01, który jest także wspaniałym grafikiem. Wymienię tutaj jeszcze TamiSa, Thtsn, SylverWolf i innych udzielających się w tym dziale (jest ich od groma), którzy znają się na grafice. Co do wyśmiewania prac- nie wyśmiewam jej, tylko oceniam, a jeśli krytyka Cię boli to mam radę- zrezygnuj z grafiki.

Więcej nie napisze w Tym temacie, a KidModa proszę o zamknięcie tematu- autorowi wyślę pracę na PW ;).

@Edit

Widzę, że robi się afera na forum ;). Nie wejdę do Was na TS, bo po pierwsze nie mam ochoty zostać zbluzgany przez Ciebie i kolegów/ znajomych z internetu, a po drugie nie posiadam mikrofonu, gdyż jest mi on zbędny.

Pracy nie chcesz- to nie. Przecież nie będę się prosić, abyś "nosił" moją syngaturę- "łaski bez".

@Edit 2

Przepraszam, że zszedłem z GG, ale miałem zbyt duże lagi, jak na moje skromne 512 RAM (instaluję Lineage 2, a poza tym mam jeszcze włączoną przeglądarkę.

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Łejt. Nie chce nic juz od Ciebie. 'Hańbą bedzie dla mnie noszenie twegoż, że wytworu'. Tak zamknij temat.

Wszedłbyś do nas na tsa? Chętnie pogadamy

Opublikowano

Jesteś żałosny a szczególnie twój opis na gg :)

Zrezygnuj z MMT i idź do szkoły :)

Koniec Spamu.

PS: Żadnego Administratora nie zamierzam obrażać. Ty starałeś się mnie oczernić małoletni gówni**u :)

sygnae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...