Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Uzywsz Fishbota I Boisz Sie O Bana ? Zapraszam Tutaj !

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio na PW naplynelo do mnie kilka wiadomosci zwiazanych z blokowaniem hs'a , co zrobic aby nie dostac bana itp ;)

Wiec tutaj opisze swoje sposoby zabezpieczenia sie przed banem :) ( lowienie na Fishbocie)

1. Pierwszym ruchem jest zablokowanie HackShielda , aby nie wysylal logow na serwer , poniewaz gdy wysle to mamy juz pewnego bana

:)

Jak Zablokowac HackShielda?

Wszystkie tuty o blokowaniu HS znajdziesz tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/288020-tut-spis-wszystkich-sposobow-na-zablokowanie-hsa/

Gdy juz zabezpieczymy HackShielda mozemy przejsc dalej ;)

2. FishBot

Napewno nie raz bales sie o bana gdy zostawiales FishBota aby lowil rybki ;) . Przedstawie kilka rad co zrobic aby tego bana nie dostac lub miec mniejsze szanse na dostanie bana.

- Ustaw FishBota w miejscu malo popularnym , jakims gdzie nikt nie chodzi( Np : m2 , m1 ) , w przypadku m1 polecam gdzies w gorach ( potrzebny wallhack)

- Srednio co 5-6h kontroluj FishBota czy nikt nie zabil postaci lub nie wyzwal na pojedynek ( dal oznake ze widzial Ciebie i wtedy mogl wyslac ticket ze widzial Ciebie na FB )

- Pamietaj o zablokowaniu szeptu , handlu itp ( najlepiej zablokowac wszystko )

- Postac , ktora lowisz na FishBocie powinna byc na innym e-mailu niz postac glowna

To Chyba wszystko co moge powiedziec na temat bezpiecznego botowania na FB

;)

Jezeli chcecie jakis tutek to z checia postaram sie pomoc , pisac na PW ;)

Opublikowano

Wielkie dzięki przyda się 5 dla ciebie ;]

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano

To zalezy od szczescia czy napotkasz GM czy tez nie.

Ja smialo lowilem ponad 2 tygodnie w m1 koło rynku - bana do tej pory nie ma :)

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Ja nic nie blokuje i bana nie mam.

I tak nigdy nie wiadomo czy wyśle te logi czy nie ^^.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Teraz już prawdzają ile h jesteś non stop online , także jak bez wyjścia bedzie np 30h to wiadomo że używałeś "coś" <_<

394591421101183179764.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz już prawdzają ile h jesteś non stop online , także jak bez wyjścia bedzie np 30h to wiadomo że używałeś "coś" <_<

yyy a jak ktos shopa zostawił oni tego nie sprawdzaja za duzo roboty przy tym jest

ps tut taki sobie bote sposoby znalem

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tut taki sobie...

Po 1. nie każdy FB działa na wallhacku.

Po 2.Im dalej od ludzi czyli, schowany np. na wysepce w m1 w jinno od razu nasuwa myśl że bociarz.

Po 3.Blokowanie wszystkiego czyli szeptu,zaproszenia do przyjaciół i itp... od razu można się domyślić że gościu jedzie na FB tym bardziej że będziemy daleko od miejsc "popularnych".

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Jak ide se w górki na wallhacku, to nawet zaznaczając 'roślinkę' w Fb od Erpla wyskakuje mi że' Nie mogę tutaj łowić'. Wam nie?:P

Opublikowano

Bardzo przydatny tut, aczkolwiek mi w górach wyskakuje błąd, że nie mogę tutaj łowić, jedynie na EasyMetin2 bezproblemowo łowi ;[

cvsk.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dziwne, że reszta tematów jest szybko zamykana ( sam zamykasz ) a Twój temat jest od lutego !!!!! zastanów się nad tym. w moim temacie o DropHack nie było tylko o DH, było coś więcej a Ty mi to zablokowałeś, jeszcze trochę i dołączysz do mojej czarnej listy.........

http://www.mpcforum.pl/topic/345729-tutdrophack-dzialajacy-na-pl/page__gopid__2434520#entry2434520

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz zostawić kompa włączonego przez 200h i masz za to bana dostać ?

Co do tematu łowiłem na fb przez 2lata aż wkońcu dostałem bana jak sie okazało ticketa wysłał "kolega" z mojej klasy był tak perfidny że nakręcił filmik jak łowie na fb ...

Co do GM jakby chcieli to byłoby 0 fb na servie ale po co sie ruszać skoro gracze nakablują .

Moim zdaniem bana dostaniemy jak ktoś na nas doniesie , wątpie żeby gm sam sprawdzał nas a za tuta +

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tut przydatny +

ale najlepiej jeszcze ustacwiac fishbota na innych kliencie a nie na tym samym gdzie grasz główna postacia,bo jak fish dostanie bana to wszystkie inne postacie jake grały na tym samym kliencie co bot tez dostaną bana.

69b69f1051ee47718e862e4328a1b1a8.0.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz tak...

Jaka wersja FB bedzie dobra do tego manewru ;p?

Nie koniecznie musi lowic w gorach. Chcial bym zeby byla opcja w ktorej bot wyrzucal by drobne ryby,farby i inne smieci. Przy okazji przydalo by sie zeby otwieral rybki

sygf.png

W sieci wystepuje pod 2 nickami: ZuO13 i BaSiC.

Pod nickiem ZuO13 mozecie znalezc mnie w grach takich jak : Crysis2(Multiplayer xbox360) lub LeagueOfLegends(Serw. Eu/Ne).

Pod nickiem BaSiC zas mozecie mnie zauwazyc w grach: Counter-Strike 1.6(steam basic225) lub Metin2.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Ostatnio na PW naplynelo do mnie kilka wiadomosci zwiazanych z blokowaniem hs'a , co zrobic aby nie dostac bana itp wink.gif

Wiec tutaj opisze swoje sposoby zabezpieczenia sie przed banem smile.gif ( lowienie na Fishbocie)

1. Pierwszym ruchem jest zablokowanie HackShielda , aby nie wysylal logow na serwer , poniewaz gdy wysle to mamy juz pewnego bana

smile.gif

Jak Zablokowac HackShielda?

Wszystkie tuty o blokowaniu HS znajdziesz tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/288020-tut-spis-wszystkich-sposobow-na-zablokowanie-hsa/

Gdy juz zabezpieczymy HackShielda mozemy przejsc dalej wink.gif

2. FishBot

Napewno nie raz bales sie o bana gdy zostawiales FishBota aby lowil rybki wink.gif . Przedstawie kilka rad co zrobic aby tego bana nie dostac lub miec mniejsze szanse na dostanie bana.

- Ustaw FishBota w miejscu malo popularnym , jakims gdzie nikt nie chodzi( Np : m2 , m1 ) , w przypadku m1 polecam gdzies w gorach ( potrzebny wallhack)

- Srednio co 5-6h kontroluj FishBota czy nikt nie zabil postaci lub nie wyzwal na pojedynek ( dal oznake ze widzial Ciebie i wtedy mogl wyslac ticket ze widzial Ciebie na FB )

- Pamietaj o zablokowaniu szeptu , handlu itp ( najlepiej zablokowac wszystko )

- Postac , ktora lowisz na FishBocie powinna byc na innym e-mailu niz postac glowna

To Chyba wszystko co moge powiedziec na temat bezpiecznego botowania na FB

wink.gif

Jezeli chcecie jakis tutek to z checia postaram sie pomoc , pisac na PW wink.gif

Ja zostawiłem tylko na nockę i już mam bana :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie ten poradnik się nie przydaje!

1 - Jak myślisz ? Kogo by sprawdził GM w nocy? kogoś na CH4 w M2, czy kogoś na głównym CH w m1?

2 - 5-6h? przez ten czas GM może Cię sprawdzić 20 razy.. Polecam max. 1h

3 - Po co? To właśnie oznaka że łowimy na FB i nie chcemy żeby ktoś do nas pisał , handlował z nami.

4- No racja , ale nie powinno się handlować FB z postacią główną bo FB dostanie bana to główna postać też za powiązanie kont. Najlepiej wyrzucać małże , rybki FB i podnosić główną postacią.

Tyle na temat :)

Opublikowano

Sam w m1 ch2 (Shinsoo) W bardzo popularnym miejscu zostawiam Fb średnio 3h-5h i już tak z miesiąc (nigdy w nocy) I jakoś bana nie łapie :]

Opublikowano

jak bedziesz mial dostac bana to i tak dostaniesz. Gm wchodzi w miare czesto i wszystkim ktorzy lawia ryby pyta sie o ryby. Jesli mu nie odpowiesz lub za pozno to ban. Myslalem nad jakims moze botem, ktory po rozpoznaniu ze napisal do Cb Gm, odpisal mu np,,bardzo dobrze dziekuje,, czy cos. Pewnie daloby sie cos takiego zrobic;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...