Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20Dollars2Surf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Topic : Nie dajemy ref linkow , jesli myslisz ze na tym czyms zarobisz to lepiej pozbieraj truskawki. Bo jesli przez pol roku zarobic 20 $ to i tak Ci nie wyplaca.

@Up : Nie spam wulgami , bo w co drugim temacie piszesz jedno slowy post ....

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

@up

;D xD

NIepamietam dokladnie ale majac 16 lat w angli mozesz pracowac juz za dobre pieniadze który zdobywa przeciętny mechanik itp w polsce

30364378.png

Opublikowano

@up

;D xD

NIepamietam dokladnie ale majac 16 lat w angli mozesz pracowac juz za dobre pieniadze który zdobywa przeciętny mechanik itp w polsce

Rownie dobrze mozna skonczyc liceum pojsc na studia i wtedy isc do pracy za pieniadze 30 x wieksze niz przecietny mechanik w polsce.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

Rownie dobrze mozna skonczyc liceum pojsc na studia i wtedy isc do pracy za pieniadze 30 x wieksze niz przecietny mechanik w polsce.

Chyba Ci się coś w bańce przestawiło.

Opublikowano

Chyba Ci się coś w bańce przestawiło.

To jest ukryta treść, proszę

Ja tu tylko mowie o pracownikach . Powiedzmy ze taki wyciagnie miesiecznie 2700 zl taka mala srednia z tamtej strony. Bo chyba odrazu po szkole nie bedziemy miec warsztatu.

2700 / 3.7 = 730 euro na miesiac.

730 / 4 = 183 euro na tydzien.

Mechanik w irlandi poczatkowy zarabia mniej wiecej 25 - 30 euro na godzine co daje nam 10 x 25 = 250 x 5 = 1250 euro przez 5 dni roboty w tygodniu po 10 godzin. x 4 = 5000 na reke miesieczny.

Co nam daje dobre 7 x wiecej .

A jesli ja skoncze szkole lotnictwa i bede zarabial minimum 100 000 euro rocznie daje mi to 8.3 K miesiecznie a po 5/10 latach jak juz nie jestes drugim pilotem na stazu z dobrymi liniami wyciagasz do 150 K rocznie co ci daje 13 k miesiecznie . Robote po skonczeniu szkoly masz prawie zagwarantowana jesli brac pod uwaga ta do ktorej ja ide bo ma podpisane kontrakty . Czyli zarabiam 20 x wiecej co przeecietny mechanik w polsce. Dziekuje i pozdrawiam.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Ja tu tylko mowie o pracownikach . Powiedzmy ze taki wyciagnie miesiecznie 2700 zl taka mala srednia z tamtej strony. Bo chyba odrazu po szkole nie bedziemy miec warsztatu.

2700 / 3.7 = 730 euro na miesiac.

730 / 4 = 183 euro na tydzien.

Mechanik w irlandi poczatkowy zarabia mniej wiecej 25 - 30 euro na godzine co daje nam 10 x 25 = 250 x 5 = 1250 euro przez 5 dni roboty w tygodniu po 10 godzin. x 4 = 5000 na reke miesieczny.

Co nam daje dobre 7 x wiecej .

A jesli ja skoncze szkole lotnictwa i bede zarabial minimum 100 000 euro rocznie daje mi to 8.3 K miesiecznie a po 5/10 latach jak juz nie jestes drugim pilotem na stazu z dobrymi liniami wyciagasz do 150 K rocznie co ci daje 13 k miesiecznie . Robote po skonczeniu szkoly masz prawie zagwarantowana jesli brac pod uwaga ta do ktorej ja ide bo ma podpisane kontrakty . Czyli zarabiam 20 x wiecej co przeecietny mechanik w polsce. Dziekuje i pozdrawiam.

Beka trochę, mnóstwo gdybania, realiów zero.

Śmieszne jest liczenie zarobków jeszcze przed pójściem do szkoły;d I chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego jak zostać pilotem, to nie jest kwestia pójścia na 4 lata do szkoły, przejścia kilku klas, zaliczenia jakiegoś egzaminiku i bach, mamy papierek i wszystkie linie lotnicze stoją otworem.

Opublikowano

Beka trochę, mnóstwo gdybania, realiów zero.

Śmieszne jest liczenie zarobków jeszcze przed pójściem do szkoły;d I chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego jak zostać pilotem, to nie jest kwestia pójścia na 4 lata do szkoły, przejścia kilku klas, zaliczenia jakiegoś egzaminiku i bach, mamy papierek i wszystkie linie lotnicze stoją otworem.

Szkola nie ma 4 lat. Jesli konczysz szkole ta do ktorej ja ide za rok masz gwarantowana prace odrazu. Realia sa proste . Ja ci tylko wyliczylem rzeczywistosc . Jak zostac pilotem ? Pol mojej rodziny jeset w lotnictwie. Liczenie zarobkow jest proste. Idziesz do pracy i masz minimalny zarobek bynajmniej tutaj ktory wynosi 87 K rocznie .

Ja nie mowie o pilotarzu od tak , pojde zrobie szkole i zarobie. To pol mojej rodziny jak juz wspomnialem i moja pasja . Moje hobby ktore jest rozwijane od dziecinstwa. Na paralotniach uczylem sie latac od 14 roku zycia. Mam papiery na paralotnie .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +