Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarabiać na Metin X World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heej mam do Was takie pytanko, otóż: Gram na Metin-X-World (serwer prywatny). Mam tam 54 lv wojo Body aura P Berek G3 Wirek 16 bo mi Berek na 18 nie wszedł, a nie wiedziałem, że zwój zwraca jedynie 17pkt ;<. Dobra przejdę do rzeczy, więc chcę uzbierać kaskę na niebiański miecz +9 :P. To jest serwer hard bo exp jedynie x20 drop nie pamiętam ale na tym lv za spot mam ok 150k więc nie dużo ;\. Niebian chodzi tam po około 800-900kk ja mam narazie tylko 100kk i Ci ludzie co grają tam mogli by mi pomóc jak zdobyć kase nawet w nielegalny sposób :P.

Opublikowano

Najlepiej to tym 54lvl'em możesz szukać bossy i rozwalać je na 1 hit killerze ; )

Jak sprzedają małże to wystaw fishboty .

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Znawca
Opublikowano

Kiedyś grałem na tym privie.Musisz wbić jeszcze trochę lvl i iść do atlantydy na żołnierzyki (Setou).Tam sporo kasy dropi

Opublikowano

ja tma wbilem 71lvl w 3 dni a codziennie gralem po 3 godzinki wiec neitrudno tyle ze to bylo za czasow gdy strumyki i inne bronei epiki byly na 1 lvl wiec szybko szlo polecam ci wbic ten lvl i isc do atlantydy v2 pamietam ze jak jeszcze tam gralem to szlem do at 2 bez eq z defem tylko te coi niedawalo defa wcale i jechalem all spot ze strumami bez hakow niewiem jak jest teraz ;)

krzychu.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...