Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban Ban Za Nic

beliks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sory ale za co?

za to że pisałem na czacie w kolorze zielonym?

w regulaminie nie ma wzmianki o tym że jest to zabronione

jestem nie słusznie zbanowany

prosze ub

Opublikowano

Nawiązując do nazwy tematu, skoro masz Unbana choć nic nie zrobiłeś no to w czym problem? Ale domyślam się, że masz 10 lat i język polski i logiczne myślenie jest jeszcze dla Ciebie czymś zupełnie z kosmosu, spokojnie moje wysokie IQ pozwala mi zrozumieć, że dostałeś Bana za nic a nie Unbana jak to napisałeś w/w nazwie tematu. W takim wypadku, jako istota o wyższej inteligencji spróbuję Ci pomóc dając wskazówkę, od której to powinieneś zacząć rozpatrywać swoją sprawę:

http://www.mpcforum.pl/topic/286851-bany-administracja/

I tutaj jako "professional" informatyk również postaram Ci się pomóc w znalezieniu bana, który Cię interesuję, bo wiem, że czytanie może być nudne i poradzę Ci żebyś wcisnął kombinację klawiszy Ctrl+F (przynajmniej tak jest w Google Chrome, w Internet Explorer nie wiem czy może jest inaczej czy nie ale poszukaj w pliku/edycji to tam na pewno jest) i wpisz Swój nick w to nowe pole, które Ci zapewne wyskoczy. Potem wciśnij znajdź bądź wciśnij Enter (lepiej to drugie, bo możesz coś spieprzyć) i powinno Cię przekierować do Twojego nicku.

Opublikowano

Nawiązując do nazwy tematu, skoro masz Unbana choć nic nie zrobiłeś no to w czym problem? Ale domyślam się, że masz 10 lat i język polski i logiczne myślenie jest jeszcze dla Ciebie czymś zupełnie z kosmosu, spokojnie moje wysokie IQ pozwala mi zrozumieć, że dostałeś Bana za nic a nie Unbana jak to napisałeś w/w nazwie tematu. W takim wypadku, jako istota o wyższej inteligencji spróbuję Ci pomóc dając wskazówkę, od której to powinieneś zacząć rozpatrywać swoją sprawę:

http://www.mpcforum.pl/topic/286851-bany-administracja/

I tutaj jako "professional" informatyk również postaram Ci się pomóc w znalezieniu bana, który Cię interesuję, bo wiem, że czytanie może być nudne i poradzę Ci żebyś wcisnął kombinację klawiszy Ctrl+F (przynajmniej tak jest w Google Chrome, w Internet Explorer nie wiem czy może jest inaczej czy nie ale poszukaj w pliku/edycji to tam na pewno jest) i wpisz Swój nick w to nowe pole, które Ci zapewne wyskoczy. Potem wciśnij znajdź bądź wciśnij Enter (lepiej to drugie, bo możesz coś spieprzyć) i powinno Cię przekierować do Twojego nicku.

przeczytaj raz jeszcze nazwę tematu a odkryjesz że brzmi ona Unban Ban Za Nic

Opublikowano

przeczytaj raz jeszcze nazwę tematu a odkryjesz że brzmi ona Unban Ban Za Nic

Wiem to miał być taki Joke... zapomnij o tym, ale i tak mam nadzieję, że na coś znalazłeś w tym temacie z banami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...