Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś wytlumaczyc o co chodzi z tym poziomem umiejetnosci jak go zwiekszyc itp. wszystko po koleji bo jestem zielony Dzieki z góry

Najs gry : Metin2, NFS Carbon, Sasiedzi Z Piekla Rodem 1,2,3, Minecraft

Nazwy w sieci : Fabler, Itachiz,

Hobby : Komp oraz spotkania ze znajomymi, FoodBall

Opublikowano

Poziom umiejętności to jest zwykły poziom tylko że na skillach np. Na Wojowniku jest skill już nie pamiętam jaki ale jest od 1lvla cięcie coś takiego i mogę go zwiększyć dopiero na 16lvlu (chyba). Tu chodzi o lvle, kasę i umki bo bez nich nie zrobisz nowych skilli w 4Story. A zamiast pisać TU ten problem wystarczyło poszukać w 4Story POMOC :P + się należy :P

pr02.jpg
Opublikowano

No nie do konca o to mi chodzi, mam itemek na 13 lvl mam 13 lvl postaci i go niemoge zalozyc ... a poziom umiejetnosci tego itema to 25 i o to chodzi. @UP będzie + jak na to odpowiesz xD

Opublikowano

Jaką postacią grasz? Wogóle jeżeli jesteś np. Rycerz Cienia to możesz założyć tylko itemy z lekkiej skóry a u Włóczęgi bezimiennego masz questa i po zrobieniu Questa będziesz mógł ją nałożyć! @UP Nawet Zielony to dobrze wie ;D

pr02.jpg
Opublikowano

haha no widzisz ja niewiem jeszcze byś mi powiedział gdzie znajde tego włoczęge jak cos to ja Valorian

Opublikowano

No koło teleportu tego nie wiesz?? Jak coś to w Wiosce Housland po wzięciu questa pójdź właśnie tam do Wioski Housland wszystkiego się do wiesz nq ;D

pr02.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...