Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczy są spolszczenia, ale one nie są takie dobre jak to nie którzy reklamują, spolszczenie musi być zrobione pod dany serwer, może działać na paru, ale nie na wszystkich, i moim zdaniem jest dużo łatwiej w angielskiej wersji, ale to może dlatego, że ja już gram długo w l2 i się przyzwyczaiłem, ale myślę, że jeśli sobie poradziłem jak miałem 9-10lat (wtedy zaczynałem z l2) noto każdy sobie poradzi ;]

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

@UP

co racja, to racja.Każdy serwer ma inne systextury i nie da się mieć tego samego spolszczenia bo inaczej wyskoczy error że są podminione pliki i serwer nie odpali.

Tylko chyba na polskich serwerach robią specjalnie spolszczenia także się nie doczekamy.

Mogli by zrobić do l2 oddzielny katalog z językami ale panom z NCsoft się raczej nie chce zawracać tym głowy.

To na tyle w moim wykonaniu.

Opublikowano

Ja kiedyś słyszałem o jakimś większym projekcie, gdzie jakaś grupka kolegów robiła spolszczenie do jakiegoś znanego serwa, tylko nie pamiętam jakiego, bodajże Abyss, ale nie dam sobie głowy uciąć, a tak to ogólnie nikt sie nie bawi w spolszczenia, nawet na ruskiego offa ściągasz zangielszczenie, a nie spolszczenie. :>

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png