Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłuszny Ban I Oskarżenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim.

Jestem bratem Bezee Boy'a i widziałem jak Lord Makin dał tego warna z napisem "idiota" za to że napisał tamten temat to teraz Lord Makin oskarża o multi acc i banuje mu konto. Prosił mnie o to abym to napisał.

Jeżeli nie wierzycie to sprawdźcie IP z jakiego wchodził ktoś na to konto, bo na pewno nie mój brat!

http://www.mpcforum.pl/user/148646-dawid9707/

A jego konto to jest te:

http://www.mpcforum.pl/user/244733-bezee-boy/

Myślę że dlatego dał bana że Bezee napisał dla użytkownika Wojtasek komentarz a nawet kilka.

Opublikowano

User wtrącał się w nie swoje sprawy i zaczynał do każdego.

Miał czas na wyjasnienia...

Ich brak spowodował to, że dostał bana.

Nie wierzę, że nie widział posta Lorda Makina ;].

Jak dla mnie ban na własną prośbę.

Opublikowano

Nie widział możemy tylko wchodzić na komputer o godzinach 13-15 oraz 22-00 myślisz że by nie wytłumaczył, naprawdę ban za darmo i to nie na własną prośbę bo nie ma multi konta.

@edit x070 mój brat miał, nie ja. I nie widział tego naprawdę.

A i chciałbym dodać że korzystam z internetu Macrosat, całe osiedle ma takie samo IP jak ja więc mógł być to ktoś z osiedla.

Opublikowano

Trzy konta powiadasz?

Nick: Bezee Boy - mój brat, współwłaściciel komputera

Nick: xantyr1995- ja, współwłaściciel komputera

Nick: i kto jeszcze?

I tak jak już napisałem w poprzednim poście używam internetu kablowego, całe osiedle (około 6-7 bloków) ma takie samo IP jak ja więc może to być ktoś z osiedla.

Aaa... i co jeszcze miałem dodać w sali komputerowej jest pociągnięty jeden kabel do 6 komputerów nie licząc głównego. A wbijałem ja i mój brat na mpcforum. Na oddzielnych komputerach w sali komputerowej. Wolną lekcję mieliśmy bo pierwsza informatyka po feriach.

Opublikowano

Moderatorzy metina dlaczego to wy bierzecie się za rozwiązanie tej sprawy?

O ile się nie mylę wasz zakres obowiązków nie obejmuje działu Sugestie dotyczace forum...

Nie rozumiem też dlaczego to wy sprawdzacie IP owych użytkowników. Tylko dlatego że udzielali się w metinie?

Od takich spraw są Global Moderatorzy oraz sam główny zainteresowany Lord Makin :)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Moderatorzy metina dlaczego to wy bierzecie się za rozwiązanie tej sprawy?

O ile się nie mylę wasz zakres obowiązków nie obejmuje działu Sugestie dotyczace forum...

Nie rozumiem też dlaczego to wy sprawdzacie IP owych użytkowników. Tylko dlatego że udzielali się w metinie?

Od takich spraw są Global Moderatorzy oraz sam główny zainteresowany Lord Makin :)

Mi się na przykład podoba to co robią. Zyskują doświadczenie poza zakres Metina :).

Co do konta. Faktycznie Makin dał 24h na wytłumaczenie tych multikont. Dopiero się zainteresowałeś, gdy dostałeś bana. Dziwne...

Potrzebuję wypowiedzi makina.

Opublikowano

up: wcześniej nie dało się napisać? ^^

Co do sprawy, kolega się zapędził za daleko w swojej bezkarności. To, że myślał że może każdego sobie urobić było jego błędem i się przejechał na swojej bezczelności.

Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że jestem tu na forum zamiast być na Ibizie, bo mam takie widzi mi się i w ogóle najlepiej, żeby kokosza do usera zdegradować, bo jest "be" i w ogóle.

Nonsens i brak słów na cały ten głupawy incydent.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...