Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Rejestracją Na Gordonie

akso1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem na gordonie gdy sie rejestruje to mam all wypełnione wszystko ładnie, pieknie a jest jeden problem otóż wyskakuje mi taki oto komunikat Incorrect code, please enter the correct code. i nic ! dalej nic nie moge z 50 razy sie prubowałem zarejestrować (naprawde z 50) PROSZE O SZYBKĄ POMOC ( bedą lecieć + ) wszystko dokładnie przepisywałem (email mam z wp.pl) tak jak pisałem wcześniej pisałem całość z 50 razy wszystko było dobrze i cały czas wyskakiwał głupi ten błąd Incorrect code, please enter the correct code a i jeszcze jedno co to jest te Verification code bo ja w tym nic nie wpisywałem, może przez to? PROSZE O SZBYKĄ ODPOWIEDŹ!!! BEDE DAWAŁ + ZA KAŻDĄ POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Po co piszesz dwa razy ten sam temat, wystarczyło kulturalnie poczekac i ktos by go przeniósł.

A nie narzekajmy wrócmy do problemu, aby się tam zarejestrować potrzebujesz klucz który może dac ci ktoś kto ma tam konto, ale że gordonsys.net zablokował rozdawanie kodów to ewentualnie możesz się starac o zdobycie czyjegos konta ale watpie aby znalazł się ktos kto ci ów konto podaruje.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

na ten e-mail co podaleś na początku to ,przyjdzie na niego Odpowiedz i tam w klejasz w link code(chyba nie pamientam jak to sie nazywa) ,jak nie przyszło na e-mail to zrób e-mail na yahoo.com

Może cię to niezdżwi,ale zbieram plusy xDDD

http://warszawa.mpcforum.pl/change_please/2837872/

• Dodaj nową pozycję...