Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że gdy odpalam ibota klikam Run Client a po pewnym czasie wyskakuje błąd : can't create file transfer manager. Myabe pack file corrupted or someone is already accesing now... try a few minutes later. Reinstall silka nie pomogł. reinstall ibota tak samo nie... Jakies rady? ;/

Opublikowano

Chodzi ci o zupdatowanie normalnego Clienta? Jeśli tak, to dawno to zrobilem. Odrazu po wczorajszej inspekcji na normalnego clienta i update. Po unikach, chciałem na bota lognąc i już ten problem się pojawił...

Opublikowano (edytowane)

niestety ten sam problem , ale dzisiaj wyskoczył mi jeszcze jeden inny błąd zamiast can't create... to you have been dc from the server . z Loaderem 5.0.3 to samo . Jakieś porady ?

Aha , już wiem . Dzisiaj o 14 był robiony nowy update , jakaś tam wielka zmiana . Nic , tylko czekać na nową wersje bota no i dotacje im jakąś sypnąć na zachęte . Wysłałem troche ale nie wiem czy nie za mało xD

Edytowane przez Adamo69

You cannot kill what you did not create...

Opublikowano

Miejmy nadzieję że się poprawi. Dziwne jest to że wielu ludziom chodzi normalnie... Mi chyba na calym servie jako jedynemu nie działa...

Opublikowano

Czy ktoś sobie poradził z tym problemem ? Zapraszam do udzielania się w tym temacie .

Opublikowano

W głownym folderze sro otwierasz plik srodir.ini i wklejasz scieżke do sro_client.exe

i śmigac powinnio

Opublikowano

Zreinstalowałem Silka , i uruchomiłem znowu bota 1.0.97 . Wszystko śmiga tylko po zainstalowaniu i update trzeba wejść w silka i od srodka go wylaczyc i powinno smigac .

Opublikowano

Reinstal to po pierwsze . Jak zrobisz update to uruchamiasz silkroad , wchodzisz do gry nie wyłaczajac luncher'a ( poprostu klikasz start odrazu po update ) wchodzisz do gry , logujesz sie , a potem exit . Następnie mając ibota edytujesz plik srodir.ini tak jak kolega pisał wyżej , wskazujesz miejsce docelowe sro_client.exe czyli folder z silkiem . uruchamiasz bota i klikasz Run Client i powinno wszystko śmigać , przynajmniej mi pomogło .

Opublikowano

Nie wylączając launchera? jak klikne Start to on sam mi się automatycznie wyłacza...

A po updatcie też launcher znika i włacza się od nowa.

Opublikowano

lol.... poprostu odpal silka tak jak bys nie mial bota ;) poczekaj jak client wyskoczy wpisz login haslo wcisnij loguj poczekaj 5 sec i wyjdz z silka.

potem odpalaj przez bota przez run client.

POMOGLEM DAJ "+" ;P

Opublikowano

Problem rozwiązany, zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...