Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Vs Norwegia!

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W portugalskim Faro polscy piłkarze wystąpią w drugim w 2011 roku meczu towarzyskim. Ich przeciwnikami będą Norwegowie. Historia rywalizacji "Biało-czerwonych" ze Skandynawami sięga czasów międzywojennych. 10 października 1926 roku we Fredrikstad gracze Tadeusza Synowca pokonali przeciwników 4:3. W ostatnim spotkaniu, które odbyło się 1 września 2001 roku w Chorzowie, podopieczni Jerzego Engela wygrali 3:0, zapewniając sobie udział w MŚ w Korei Południowej i Japonii. Franciszek Smuda z pewnością nie powstydziłby się takiego rozstrzygnięcia.

Transmisja: TVP 1 - 20:15, 09.02.2011

Najbliższa powtórka: TVP 1 - 2011-02-10 08:20

O mecz z Polską Norwegowie zabiegali sami i dopięli swego. W środę, 9 lutego, obie reprezentacje spotkają się na neutralnym terenie w portugalskim Faro. Czego możemy się spodziewać po tym spotkaniu? Zaglądając w karty historii, przede wszystkim przynajmniej kilku bramek, bo dotąd w pojedynkach Polska - Norwegia padało średnio 4,7 gola na mecz. W przeszłości nie brakowało też ciekawych historii, mimo że przeważnie ze Skandynawami graliśmy towarzysko, a nie o punkty.

Tak to wygląda. Ja osobiście nie mogę się doczekać tego widowiska. Mecz będzie zapewne ciekawy.

Co do wyniku - sądzę, że Polska wygra 3:1.

Ile wy obstawiacie? Macie jakieś uwagi, komentarze?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

3:0 dla Norwegii. W meczu z Mołdawią gra naszej reprezentacji nie była na wysokim poziomie :P Jeśli to w ogóle można było nazwać grą ^^..

EMPTY :C

Opublikowano

3:0 dla Norwegii. W meczu z Mołdawią gra naszej reprezentacji nie była na wysokim poziomie :P Jeśli to w ogóle można było nazwać grą ^^..

Bo skład był nie ten. ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Polska reprezentacja nie ma skladu to po pierwsze.

Sklad z moldawia byl na poziomie rozgrywki lokajnej druzyny z wsi.

Obstawiam 3-0 dla norwegii.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Bo skład był nie ten. ;)

Wiem wiem, ale ogólnie jakoś gra polskiej reprezentacji w obojętnie jakim składzie jest na bardzo niskim poziomie..

Jakby wchodzili na boisko tylko po to żeby zagrać, zgarnąć kasę i do chaty.. Zero zgrania ;P

EMPTY :C

Opublikowano

Ja myśle ,że remis 0:0 :) norwegia niejest zadobrym zespołem polska tym bardziej :)

Pomogłem ? Daj plusa to nieboli

assasg.png

zama.png

Opublikowano

Ja myśle ,że remis 0:0 :) norwegia niejest zadobrym zespołem polska tym bardziej :)

Jakieś bramki padną na pewno, recze za to :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zmieniam zdanie, po spojrzeniu na składy, trochę delikatniej, ale myślę, że to będzie dobry bet :)

2hdo9iv.jpg polecam

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Dawajcie załozymy się kto dobrze obstawi limit + na dzień ;)

Ja mówie 2:0 dla Norwegi <_<

@Edit Mecz się zaczął , zobaczymy jak to bedzie :huh:

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zmieniam zdanie, po spojrzeniu na składy, trochę delikatniej, ale myślę, że to będzie dobry bet :)

2hdo9iv.jpg polecam

izzy win, 50 zł, dziękuję i dobranoc :)

Mecz słaby, Polacy ograniczający się do kontr nie stworzyli żadnej ładnej akcji. Ładny strzał Lewego, solidnie bronił Szczęsny :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Jak widać, Marian (jak zwykle) miał rację. 1:0 dla Polaków, mimo skromnego zwycięstwa pierwsza połowa wyglądała obiecująco, z drugą było gorzej :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...