Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Programu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam nie pamiętam jak to się nazywało tak to nawet bym nie pisał tego tematu taki program do metin2 żeby nie ściągać cilienta całego co warzy 500-700mega tylko spolszczenie ściągamy i uruchamiamy przez ten program daje +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

yyy?

Musisz mieć clienta który ma 500mb(2008) + spolszczenie ważące 2mb..

Przenoszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

błedy:

zly dzian

brak prefiksu

błedy ortograficzne

no to chyba tyle. a chodzi ci o program do robienia spolszczen? metin2 connect changer? ?

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Myślę że wiem o co ci chodzi

na xmyt2 jak była beta

to zeby sciągnać clienta

używałem takiego chińskiego progamiku

Lecz nazwy nie pamiętam

Opublikowano

nie nikt nie napisał to co chciałem mi chodzi o takie coś gdzie ściągałeś ten program i spol odpalałeś ten program a tam były wszystkie servy te najlepsze np tka jak kiedys csyt2 zzyt2 txyt2 itp tera niewiem czy takie coś jest

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

aha! mod. tam sie edytuje ip na dany serw... i gotowe

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

to sie nazywa chyba metin2mod czy jakos tak. n

ja gram na spolu wlasnego serwa wiec nie mam

Opublikowano

"se" zrob;p i prosze cie bardzo pisz który nie ktury!!!

wyjasnione;]

Opublikowano

Ale nawet jak pobierzesz tego moda to przecież z niczego on Ci nie metina nie odpali -.-

Z powietrza.. musisz i tak metina z 2008 pobrać

To jest ukryta treść, proszę

csyt2 ani txyt2 nie działają ; ) tam masz serwery na bieżąco

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...