Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piekielna Kuchnia Gordona Ramsaya

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Pewnie z wielu was kojarzy owe reality-show... otoz poszukuje odcinkow wszystkich sezonow ALE w jezyku PL.. moze byc dubbing lub napisy...

Prosilbym abyscie nie nakierowywali mnie na TVN style - nie mam czasu siedziec o danej godzinie przed TV, czy na VoD - nie ma tam juz gordona... jesli wiecie gdzie mozna dostac w PL to prosilbym o podawanie linkow ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

http://www.google.pl/search?hl=pl&client=opera&hs=DcE&rls=pl&q=piekielna+kuchnia+warez+sezon&aq=f&aqi=&aql=&oq= 

Bardziej dokładnie nie mogę :(

f.png

Opublikowano

korekta.... na warezach jest tylko 8 odcinek 4 sezonu a nie caly sezon :/ wiec tak czy siak poszukuje wszystkich...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ulala. To biore się za szukanie dalej ....

JEST !

http://chomikuj.pl/Ilessa1/Seriale/Hells+Kitchen+*5bPiekielna+kuchnia+Gordona+Ramsaya*5d 

Napisy na serwisie napisy24.pl

Niestety będziesz musiał zainwestować z 5 zł w transfer na chomiku (na allegro w tej cenie jest chyba 20 gb więc spokojnie styknie)

PS. Co tam u Ciebie ? Kolejny filmik się szykuje ?

f.png

Opublikowano

Napisy na serwisie napisy24.pl

przepraszam za odswiezenie ale na napisy24.pl napisow do gordona nie ma ^^

jesli ktos ma to bym prosil

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, jestem nowa na forum, ale bym była wdzięczna za namiary na piekielną kuchnię gordona Ramsaya ale z lektorem, mam konto na chomiku ale szukam i szukam i bezskutecznie, dzieki za pomoc ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ściągajcie na Chomikuj, a potem się dziwcie, że wam komputer muli lub jak wam pan policjant zapuka do drzwi (polecam poczytać ich regulamin i nutkę prawa).

Co do Ramsaya to facet się nie pieprzy ; ) Chciałbym poprosić o date emitowania go w TVN (nagram sobie).

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...