Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol Po Polsku?

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrał już ktoś LoL-a po polsku?

Chciałbym się dowiedzieć jak im poszło tłumaczenie ,bo słyszałem że hoojowe :).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Hehe właśnie spojrzałem na maila i patrze polska wersja lola, troche dużo bo 1.1gb (niestety spakowane a nie instalator) jak pobiorę to zagram i dam edita :P

@edit

sorry za edita po prawie 3h ale ściągnałem i trochę pograłem, spolszczenie jak spolszczenie :P

Opublikowano

nie udawaj idioty.

On już nim jest.

#Seoth

Tak chodzi o League Of Legends...

Pobrałem polską wersję ale zajebista to ona nie jest ,są błędy.

Babka chujowo gada "Summoners Rift" ,czy tam "Legendarny"...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Głosy nawet nawet postarali się, ale niektóre nazwy itemków rozwalają :D, np. "rtęciowe chodaki", "opończa antymagiczna"

Opublikowano

Witam ,

Ogladnalem gameplay z gry i mi sie bardzo podoba. Nie widac nieba , Fajna kamera , Widac fajne mozliwosci i interfejs ale powie mi ktos czy lol po polsku to znaczy ze wyszedl polski serwer czy klient. Bo jakbym mial zaczca to nie jestem pewien czy na polskim bo jakos wole gry po angielsku bo maja lepszych milszych graczy i dobry support.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...