Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Elandos [Pl] [Dedyk]

bujakmen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Phi! Mamusia cyca z mordki wyjela i teraz sie buntujesz? Jedz do Egiptu kozaku jak taki zaczepny. Pisze co mysle a ty mnie obrazasz.

I oto tak zachowuje sie prawdziwe dziecko!!

Umie tylko wyzywać rodzine:)

Pozdro dla ciebie ziomek:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Nowicjusz
Opublikowano

Niepodexiipe ty nadal nic nie rozumiesz. Pomimo swojego wieku nie umiesz czytać ze zrozumieniem:). To nie Vervesen pisze te posty:). Po drugie nie wiem kto w imieniu Artura cię straszy ale to napewno nie on bo Verv nie ma internetu od kilku tygodni, nie przebywa na ts, skype itd. Zastanów się lepiej nad tym jakie bzdury wypisujesz a potem napisz coś konkretnego. Polecam też przyłożenie się o nauki aby rozumieć czyjeś wypowiedzi a nie prowadzenie serwera bez większości zabezpieczeń....Co do Jumpera słusznie robi nie trzeba było kopiować jego tsa.

Opublikowano

Witam pobieram klienta i mam pytanie w ile tutaj wbija się 80 lvl bo w ranku już widzę takie lvlele a to miał być chyba hard tak??

syghq.png

Opublikowano

Fakt.. serwer postawiony tylko żeby wyżebrać pieniądze od graczy.. W IS znajdziecie dosłownie wszystko, od hwangów, po tarcze na 61lv +9, 6/7 bon, bronie na każdy lv, fryzury, exp ringi.. i wiele więcej.

W dodatku mój kumpel dostał bana do 3000 roku za wystawienie sklepu pod nazwą "zamienie eq tu za eq na pandorze". Śmieszne jest to, że niektórych 1h killerów banują na 2 tygodnie :] A topka za obrażanie gm i wyzywanie od lamusów :> nic nie dostaje..

Nie polecam gry na tym serwerze..

EMPTY :C

Opublikowano

Up ale bzdury wypisujesz x) Rowniez za reklamowanie innych serwrow jest BAN !

A jak sam twierdzisz ze 1ht banują na 2tyg to prosze spojrz na strone serwera > Zbanowani.

Wowczas gdy spojrzysz na ów stronę wypowiedz sie w konkretnym celu. ;]

• Dodaj nową pozycję...