Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Elandos [Pl] [Dedyk]

Ewolucja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze mi ktos podac IP tego serwa bo jak robie spol na tym 188.165.219.144 to mi nei simga jest blad z gory dzienx pomoc

ps:oczywiście + dam

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Ej Kojak to nie pasztet:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Ludzie co wy wymagacie połowa to tu By chciała Starego Cavalosa 1 dzien 100lv To troszeczge Przesada Jak wie się gdzie expic to około 2h i ma sie 60lv:)

hahahahahahaha ty .. chyba ciebie pojebało

w 120 minut napewno nie wbijesz 60 lvl ... pozdro cepie

Nowicjusz
Opublikowano

Opinia o serwerze. Jeśli ktoś myśli, że to jest zupełnie nowy serwer i stoi miesiąc to grubo się myli. To stary, przerobiony CAVALOS a skład administracji nie uległ prawie zmianie. Brak tylko Vervesena, doszła Loretta pod nickiem Ognista i Zimny/Lay pod nickiem Browarek. Inni to Draven czyli PolskiMurzyn, Adam czyli Niepodexpiie 3 osoba to Yakuza. Jak ktoś chce tracić złotówki na zakup przepustek do atlantydy jedynki/dwójki,i zombie (można je kupić TYLKO w IS) to polecam serwer i zapraszam do wspomagania konta głównego GA. SERWER ZOSTAŁ ZROBIONY TYLKO PO TO ABY WYCIĄGNĄĆ KASĘ OD GRACZY I JEST OPŁACONY DO 8 MARCA.

• Dodaj nową pozycję...