Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam 2 Wazne Pytania W Sprawie Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec 1.Wczoraj w nocy expilem nagle mie loglo i byly zle pasy do konta szybko weszlem na stronke metin2 i zmienilem po 5 min znowu to samo.Napisalem do zlodzieja jak wbija sie na moje konto od odrzekł ''Przez zbugowana strone Metin2.pl ps logowalem sie tylko na oficjalnej stronie metin2 nikt nie podawal mi zadnych linkow itp.

ze jak sie ktos zalogowal to mu odrazu pasy wyskakuja.Poprosilem zeby to udowodnil wpisalem byle pasy na oficjalnej stronie metin2 i on je znal.

2. Czy mozna zaufac KamerModowi z tym zapisywaniem pasów.

Z góry dziek

Przed chwila go spodkalem i spytalem sie jak mie okradl on powiedzal ""metin2.pl mpc forum email :D

Opublikowano

na 100% nie jest to spowodowane kamer modem pewnie podałeś jakiemuś kumplowi passy.

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano

0 pasow nikt nieznal tylko ja sam emejl nowy tez nik nieznal

expie tak oko 1 w nocy i loglo zle pasy wchodze na stroneke zmienima znowu zle pasy

wtedy weszlem na 2 konto i pisalem do niego bo powiedzal ze wbil sie na moje konto ze zbugowanej strony metin2 ale ja nigdzie nie wchodzilem tylko mialem zapisane pasy na stronce metin2 tylko to skype gg wszystko wylonczone antywirus wlonczony ale udalo mi sie przezucic yangi na inne konto bo na tamtym koncie nie logowalem sie na stronie metin2 a te na ktorych sie logowalem obszukal zazde wyjasnijcie mi co jest???