Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Strony Do Czytania Mangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A najlepszą stroną z mangą po polsku(jest bardzo dużo różnych tytułów, a te największe np. Naruto, One Piece, Death Note itp. są dodawane aktualnie) jest Manga Library. Więc jeżeli nie znasz dobrze języka angielskiego to polecam tą stronę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A najlepszą stroną z mangą po polsku(jest bardzo dużo różnych tytułów, a te największe np. Naruto, One Piece, Death Note itp. są dodawane aktualnie) jest Manga Library. Więc jeżeli nie znasz dobrze języka angielskiego to polecam tą stronę.

Niedość że te chujostwo kradnie skanlacje ,to jeszcze ją polecasz?

Miliardy reklam ,długie ładowanie stron - Japierdole.

Shinden (Anime) chyba miał readera.

Polecam wchodzić na strony grup tłumaczących i tam oglądać(Polecam Hayate,Wanted Team,Namimori Group).

#Edit

Przepraszam ,ale Death Note?

Czy to się już szmat temu nie skończyło?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

O DN nie wiem, nie czytam, tak tylko wymieniłem.

Niedość że te chujostwo kradnie skanlacje ,to jeszcze ją polecasz?

Miliardy reklam ,długie ładowanie stron - Japierdole.

Shinden (Anime) chyba miał readera.

Polecam wchodzić na strony grup tłumaczących i tam oglądać(Polecam Hayate,Wanted Team,Namimori Group).

Może i kradnie, ale ja wolę mieć wszystko w jednym miejscu(po za tym - kto nie kradnie w sieci i nie obchodzi mnie to czy ktoś jest uczciwy czy nie, do tego jak sama nazwa wskazuje - Manga Library - jest to biblioteka, czyli mam rozumieć, że normalne biblioteki też kradną książki?), chociaż i tak sam korzystam ostatnio z UW, bo czytam na razie tylko Naruto. Co do ładowania stron - u mnie jest normalnie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dzieki all ;D

Zaczne czytac Hajime no Ippo bo chyba nie bedzie nasptenych serii =\ w ilustroawnej animowanej wersji

30364378.png

Opublikowano

Odwiedź Manga Shinden, mniejsze zło od ML.

Może i kradnie, ale ja wolę mieć wszystko w jednym miejscu(po za tym - kto nie kradnie w sieci i nie obchodzi mnie to czy ktoś jest uczciwy czy nie, do tego jak sama nazwa wskazuje - Manga Library - jest to biblioteka, czyli mam rozumieć, że normalne biblioteki też kradną książki?), chociaż i tak sam korzystam ostatnio z UW, bo czytam na razie tylko Naruto. Co do ładowania stron - u mnie jest normalnie.

Gratuluje pomyślunku. Kradzież własności intelektualnej lub wprowadzanie błąd odnośnie autora tłumaczenia, wielkie chamstwo i złodziejstwo jest na ML. A jak coś chcesz mieć w jednym miejscu, to ściągaj rozdziały...