Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all mam taki problem odnośnie gry Last Chaos wiec tak znalazłem sobie mistrza i poszliśmy sobie expić hmm.... to powinniśmy robić prawda ?

Więc do rzeczy, gry z nim expie toooo exp wogóle nie leci powinienem na pewnych mobkach wbic szybko 10 lvli ale lecialo za 1 moba 00.01 mam 10 lvl

mistrz powiedział że jutro bedzie naprawa serwa i jak expił innych to bardzo szybko im exp leciał

mam nadzieje że ktoś wie oco chodzi proszę pisać w komentarzach lub na PV dziekuje i POZDRAWIAM !!

czeslaw118434.jpg
Opublikowano

Pewnie ten twój master ma o niebo większy lvl od ciebie i dla tego tak exp wolno leci i chyba nie wie co to fast exp tzn taxi czyli ten twój mistrz czaska jakiegoś moba z np 8x większym lvl o twojego zostawia mu z może z 400 hp i robi tp do miasta wtedy ty wchodzisz i moba ubijasz, cały exp wleci dla ciebie. Takim sposobem idzie szybko nabic lvl

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Ok wiec tak po 1 on ma 63 lvl poo 2 bił mobki z +50 lvl i moba z 24 lvl wiec powinno leciec nawed jak sam by walił :) <_<

No i sprawa wyjaśniona on bije moby ,które ma na niebiesko więc i jemu nie leci exp i Tobie. Musi bić białe lub czerwone ewentualnie zielone ale nie NIEBIESKIE! np idźcie na sfinksy lub gremliny kilka mobków i będziesz miał 20lvl normalnie to wystarczy jeden Black Pudding żeby wbić 20lvl ;] pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...