Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Rejestracją Na Gordonie

akso1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem na gordonie gdy sie rejestruje to mam all wypełnione wszystko ładnie, pieknie a jest jeden problem otóż wyskakuje mi taki oto komunikat Incorrect code, please enter the correct code. i nic ! dalej nic nie moge z 50 razy sie prubowałem zarejestrować (naprawde z 50) PROSZE O SZYBKĄ POMOC ( bedą lecieć + :) )

Opublikowano

niezakceptowałeś regulaminu może lub źle piszesz kod ze skrzynki - tak sądzę

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Incorec kode to kod z obrazka. Przepisz to i uwzględnij duże i małe litery...

Jak logujesz sie na gordonie weżne jest aby w loginie były same litery a w haśle litery i cyfry. Najlepiej jakby e-mail był z gmail.com :)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

po 1 z jakiej skrzynki kod??? :D a po 2 to wszystko dokładnie przepisywałem (email mam z wp.pl) tak jak pisałem wcześniej pisałem całość z 50 razy wszystko było dobrze i cały czas wyskakiwał głupi ten błąd Incorrect code, please enter the correct code a i jeszcze jedno co to jest te Verification code bo ja w tym nic nie wpisywałem, może przez to? PROSZE O SZBYKĄ ODPOWIEDŹ!!!

Opublikowano

odpiszcie szybko plssssss zalezy mi xD

///Używaj opcji Edytuj .

Teraz otrzymujesz wynagrodzenie

omekpall

Opublikowano

po 1 z jakiej skrzynki kod??? :D a po 2 to wszystko dokładnie przepisywałem (email mam z wp.pl) tak jak pisałem wcześniej pisałem całość z 50 razy wszystko było dobrze i cały czas wyskakiwał głupi ten błąd Incorrect code, please enter the correct code a i jeszcze jedno co to jest te Verification code bo ja w tym nic nie wpisywałem, może przez to? PROSZE O SZBYKĄ ODPOWIEDŹ!!!

Niewiem czy to jest prawda, bo nie próbowałem innym ale słyszałem ze wymagany jest gmail.com

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

a mój kolega rejestrował sie 2 dni temu na gordonie i wszystko ładnie, pięknie mu poszło nic nie potrzebował powpisywał swoje dane i git

Opublikowano

Jak nic nie potrzebne. musisz miec maila. i to z gmaile.com

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Verification code przyszed ci na emaila tam musisz to wpisac :] licze

na - Rejestraciaj

Jak zakładasz konto to masz potwierz puźneij email wlazis na emaila klikasz link email i Verification code masz i email i tylko login haslo code z obrazka

Reffere puste czy jakos tak i dalej puznej potwierz forum rules -regulamin forum i grasz sobie na gordonie (jeśli o to ci chodzi)

Opublikowano

gmail lub na yahoo.com i po co 2 takie same tematy założyleś ???

Może cię to niezdżwi,ale zbieram plusy xDDD

http://warszawa.mpcforum.pl/change_please/2837872/

Opublikowano

Załatwione .

Autor dostaje warna za tworzenie takich samych tematów bez oczekiwania na odpowiedź w już stworzonym temacie

9368_gold.png

Opublikowano

dzieki za dobre chęci lecz nic nie pomaga... a i jeszcze coś po 1 rejestrowałem sie nowym emailem z gmail.com i tak wyskakiwało... :/ a po 2 to jak mi mógł przyjść verificiaton code jak nic tam nie robiłem? :D jak mi mogło przyjść na email -.-