Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu mam problem... bardzo ubolewam na brak kaski .. gram azure knightem na EliteDekaron, aktualnie posiadam 147 lvl (większość wydaje na ulepszanie i socketowanie)

Znacie jakieś "sposoby" ktore pozwoliły by mi zebrać troszkę pieniędzy?

Z góry dzięki :)

46e1b10836114cdc8f1e838dfaa0746f.0.gif
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ale te bronie za coinsy są czyste, dlatego nie dostanie się za nie więcej niż 700-1000CV. A jak zorientujecie się w cenach CV za coinsy to wtedy dojdziecie do wniosku że to całkiem nieopłacalne :).

EliteDekaron ma niestety rozwaloną ekonomię, masa ludzi ma inne charaktery slużące do hacku, a Modzi banują masę ludzi bez konkretnych dowodów [byłem w Marshalls, nadal jestem administratorem Marshallów na facebooku i wiem co mówię]. O tym że GMowie są skorumpowani myślę że nie trzeba mówić bo grając już miesiąc-dwa i wnikliwie obserwując co się dzieje w grze można to z łatwością dostrzec.

Jeśli chcesz zarobić kaskę to jedyne co mogę Ci polecić [oczywiście tylko jeśli możesz zmieniać swoje IP] - zrób sobie nowego chara, najlepiej maga, wrzuć na niego normalne haxy + skill hack i zarabiaj kase z Argatek. Podobno GMowie którzy zbanują postać na haxach banuja też linię 4 osób które przejmowały dobra. Ale to fake =).

Pozdrawiam^^