Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie I Mapy W Warrocku Które Nie Są Aktywne [Screeny]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem przejrzeć dziś z ciekawości parę tekstur i dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy. m.in.:

• Istnieje polska wersja Famasa
  • Mapa BioLab i tekstury HeroMode w wersji Angielskiej (International) są już w katalogach
  • A także istnienie nowych broni czy też np. Medic_Kit_3 (Zielone) o.O

A żebyście nie myśleli że wciskam wam kłamstwo, oto dowody ;)

weapon01.jpg

weapon02.jpg

weapon03.jpg

weapon04.jpg

weapon05.jpg

A także nowe mapy:

Map01.jpg

Map02.jpg

Map03.jpg

Map04.jpg

Map05.jpg

I mod treningowy:

trn_shootme01.jpg

Tutorial.jpg

Także lvli jest więcej niż do tej pory przypuszczałem:

LevelIcon.jpg

Enjoy :)

Opublikowano

No nieźle skąd to wytrzasnołeś :D ,a mapa BioLab ma być z chapterem 3 tak ?

Pomogłem ? Daj plusa to nieboli

assasg.png

zama.png

Opublikowano

dobre dobre leci plusik + ale ten młotek taki jeden juz chyba kiedys był tak mi sie zdaje niegralem jeszcze w WR gdy on był ale widzialem na YT... lvl mnie zaciekawily ale ten ostatni lvl to mi sie nie podoba xD no i ten medic kit 3 pewnie bedzie ladowal 3/4 zycia (hp)?...? a mod treniengowy sie przyda dla początkujących ale pewnie PRO i tak na niego pójda z ciekawości xD

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Hmm a patrzyłeś do jakiej to wersji??

Bo z tego co wiem wszystkie ss które dałeś dotyczą warrocka koreańskiego, a ten wr jest dużo dużo przed wr international. Pewno czekają nas te dodatki, ale raczej za kilka ładnych lat ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nie było skonkretyzowane do jakiej wersji Warrocka. Po nazwach plików także nie można wywnioskować że to do wersji koreańskiej chodź większość z tych itemków jest z Koreana (no w końcu on jest od 2004 r. ;)) a tak btw. to medic_kit_3 jest chyba niedostępny w Warrocku?

Opublikowano

Ta ostatnia buźka w spisie lvl'i to nie jest żadna ranga tylko to:

Disguise Badge – po zakupieniu tego PX’a, w trakcie gry zamiast naszej obecnej rangi będzie wyświetlała się właśnie taka śmieszna mordka. Można cofnąć działanie tego PX’a poprzez wyłączenie go w zakładce „Misc” w Inventory. Przydatne szczególnie dla osób z wysokim poziomem ponieważ często się zdarza że słabsi gracze na sam widok wysokiego level’a rezygnują z gry bądź aktywują vote kick z raczej wiadomym skutkiem dla takiego wysokiego level’a. Znajdziemy go w Koreańskiej, Japońskiej oraz Filipińskiej wersji War Rock’a.

Znalazłem ten opis dawno temu. Miałem to w notatniku. Nie wiem z jakiej strony.

Opublikowano

ale miazga nowy karabin w karabinach 3 od góry i 3 od lewej i metalowe pięści! p90 silver było na yt powinno być zamiast g36c_d gold na 8 slot dla enga <_< ale ta adra lecząca też mogłaby się przydać szkoda że nie ma map na zombie

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Oczywiśćie wszystkie te itemy są wgrane do clienta international z kad wiem ?? mam Hacka z opcją weapon blinder ( możemy nosić każdą broń w grze ) oczywiście wystrzał powoduje crash ( działają PX takie jak flash miny, medic boxy działa też medic kit 2 ) w cliencie wgranych jest ponad 200 różnych broni i PX każdą z tego obrazka już widziałem :)

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

@UP Chyba Weapon Binder :P

@Topic

Nie wiem skąd ty bierzesz te informacje ale bardzo dobrze ci to idzie plusiki w twoich tematach już przydzieliłem

Bardzo przydałby sie nam na forum taki informator :D

O broniach nie wiedziałem ale w plikach WR wiedziałem że są te mapy jak Biolab itp ale jedno mnie zaciekawiło a mianowicie:

-Crater Dogfight

-Pargona East Dogfight

A co do training mode to na japońcu sprawdziłem co to jest

Otóż jest to tryb treningowy (1 osobowy) w którym można wybrać dowolną mape i np trenować latanie heli , znajdować kampy itp. Tryb ten jest bardzo przydatny dla nowicjuszy i początkujących :D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

No nieźle się przy tym narobiłeś :) plusik leci :D

"I ty zostań Jezusem w swoim domu, zamieniaj wino w mocz"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...