Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

//Autor nic nie napisał sam. Oprócz przetłumaczenia kilku słów, które zna nawet mój brat cioteczny w wieku 11lat. ^^

Na następny raz proszę o podawanie autorów. I nie przypisywanie sobie czyjejś pracy.

Best regards Cain.

Opublikowano

Podaj źródło... Ktoś się namęczył, a Ty (za przeproszeniem) zerżnąłeś to kopiując...

@edit A jeżeli napisałeś sam, to sorry. Ale pisanie po ang., jak się jest polakiem, to bardzo podejrzane. Bo po co pisać tutoriale po ang.?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Nie skopjowałem tego całego od kogoś. Sam sie namęczyłem , znajdowałem na każdej innej stronie tłumaczenie poszczególnych wyrazów itp. Pomysł mi przyszedł do głowy jak zobaczyłem że inni pytają '' co to turkmusun '' i takie tam , zacząłem w google wpisywać różne rzeczy związane z językiem , jak napisać poszczególne litery i tłumaczenia. Ja tylko posklejałem wszystko do kupy tzw :P

@Edit a dlaczego w języku ang ? myśle że każdy zna podstawy języka angielskiego. A po polsku znajde ^^

Opublikowano

Skoro piszesz, że znajdziesz po polsku, to jestem pewny, że to skopiowałeś.

Każdy zna podstawy. Prawda. Ja w mojej szkole uczę się niemieckiego i angielskiego.

Jeżeli jakiś autor tego tekstu napisze do mnie. Cały tekst wyląduje w koszu.

Na razie wierzę, że mnie nie okłamujesz.

@edit. Wkurzyłem się! Skopiowałeś all z innego forum!

Daj ss z wiadomością od autora, że mogłeś to skopiować...

Szanuj czyjąś pracę! Jeszcze napisałeś, że się namęczyłeś szukając każdego słowa oddzielnie... Wstyd!

@edit2.

Nawet nie mogłeś podać autora? Tyle byś na tym stracił?

85.jpg

Opublikowano

Po pierwsze autora tego nigdzie nie znajdziesz :D Prawdopodobnie osoba która to miała nie zrobiła tego sama, miała to z angielskiego forum.

Po drugie Ja skopiowałem parę punktów(Które zmieniłem i poprawiłem) jeżeli o to Ci chodzi, resztę sam zrobiłem.

Po trzecie do niczego nie doszłeś i nic nie wiesz, nie mogłeś sie wkurzyć.

Po czwarte ja to popoprawiałem , poza tym przetłumaczę to.

Po piąte nie rozumiem , daj mi link innego forum z tym samym , skopiowanym przeze mnie (niby) tematem -,-

...

Opublikowano

Przed chwilą dodałeś tłumaczenie. Na początku było all zerżnięte. Dodaj autora: Jigsaw

I lepiej na następny raz nie zapominaj o ludziach, którzy się męczą.

Nie bądź taki do przodu. ^^ Dobrze Ci radzę. Usunąłbym Ci temat, ale zobaczę jak to się dalej potoczy. :)

85.jpg

Opublikowano

Cain nie zebym mowil co masz robic ale po co sie pieprzysz jak juz wiesz ze tego nie zrobil sam w dodatku bez pozwolenia autora prawdopodobnie ?

Oklamal cie

Nadal nie dodal autora / pomocnika w pomnysle i zrobieniu po tym jak to zmienil

Do autora postu : nawet jak ci ktos podal pomysl a ty to zrobiles w 100% to powinieneś napisc kto ci pomogl nie wazne w jaki sposob to bylo !

bo zrobic CTRL + C / CTRL + V to kazdy glupek potrafi -.- wiem cos o tym . Cain sam pewnie wie jak to jest napisal nie jeden poradnik

Dla tego co robil ten poradnik : Good job. but everyone probably does not understand how a Turk he says has him in the ass: D / Dobra robota ale jak ktos nie rozumie turka to pewnie ma go w dupie ;D przynajmniej z mojego doswiadczenia tak jest ;)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano
Opublikowano

@up Tamten też był skopiowany z innego forum. :)

Nie dam linka, bo ma podobną tematykę. :)

Autor się nie zastosował do moich porad. Nadal nie dopisał autora. Zamykam.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...