Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to jak rozsądnie wydac 490kk aby zarobic .. ;d

Pisać :) Pozdrawiam

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Kupujesz na rynku taniej,sprzedajesz drożej.

Najlepiej to iść do dt. Najpierw kupujesz itemki na 61lvl i ulepszasz je w dt. Potem sellasz

Możesz też pokupować małże i je otwierać ale nie polecam.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@UP O tym dt też już myślałem ,ale nie wiem czy oplaca mi sie tam isc 1 postacia ;p

sygnaturkadw.png

Opublikowano

oplaca sie idzesz do dt zostawiasz postac i idzesz na neta/privka i co jakis czas zagladasz jak tam w dt na pieczeciech pod sciane podejdziesz jak dedniesz to sobie wstaniesz itp a zarobek jest boga+6kupisz daje przyklady z s6 za 1.2kk lecisz z nia do +8 a +8 za 150kk selniesz wiec niezle mozna zarobic lub kup przepustki do v2 od innych graczy na s6 miech temu po 20kk staly a teraz 150kk

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

tak jak up@

opłaca się nawet jedną postacią. Możesz też więcej tej kasy zarobić i kupić jakąś porządną broń i chodzić na metiny(zależy jaki masz lvl)

Opublikowano

Wiecie co , wydaje mi sie ze narazie pojde ta 1 postacia ; )

Mam też bufke 33lvl dobije i jazda ;pp

Aha mam 30lvl Na fb oplaca sie nim chodzic ? bo np: bana moge dostac(Oczywiscie jak dobije 40lvl)

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Jak masz dobrego kompa i neta, to robisz z 3-4 x 40 lvl i idziesz do dt.

Kupujesz najdroższe rzeczy na serwie (+9) typu sokola, bojowy etc. robisz na taki + aby się opłacało z tym iść do dt (tzn.po chuj iść z

itemem +1 jak ulepszacze do +6 są tanie. ) i kujesz do +8/9.

No możesz też iść jednym kontem, ale zarobek będzie 4x mniejszy :D

52287137559562145640.png

Opublikowano

jak na tym 30lvl'u zablokowałeś hs'a i nie wysyłał logów to nie powinieneś złapać bana.

Możesz spokojnie iść. Odrazu jak ulepszysz item to przekładaj na głównego chara ; )

Opublikowano

Tak jak już wszystkim wiadomo można łatwo zarobić, tylko że trzeba być cierpliwym.

Stoisz w m1 (w moim przypadku ch2) tam gdzie najwięcej sklepów, boty wystawiają Kawałki Klejnotów, Księgi Poli, Sun Zi, Małże o wiele taniej, wystarczy tylko zjawić się w porę i kupić te przedmioty które sellniesz później drożej.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...