Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam zamiar kupić około 2kkk na pl'a. Przez allegro. Co zrobić aby mnie nie wykryli ?. Mam zamiar kupić ku.. jakaś rada ? :D

;p

Opublikowano

Kupujesz na postać 1 lv, (nick jej robisz "Shopek[twojnick]a" ) i kupujesz na niej ku.

Później przerzucasz na główną.

Nie ma bana za dużo kasy na małym lvlu, bo sam miałem 1,5kkk na 1 lvl (a postać założona 25min przed dostaniem kasy za ebony .)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Postać najlepiej żeby miała 25-30 lvl bo jak masz dużo kasy na postaci 1lvl to mogą zbanować.

A Potem przekładaj. Kolega 2x up dostaję warna

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Up Myslę że by dostał Bana. Na forum metina jest napisane wyraźnie że Będą banować osoby które mają 1 lv (Chyba Że Na Koncie Jest Wysoki Level) Myslę że 25-30lv to nie jest duży :). 45+ I nie powinni banować a jak coś to się tłumacz że dropiłes kamyki duchowe i jakoś zarobiłes 2kkk :D Bo wątpie że byś zarobił 2kkk w M2 drop... Z Własnego Doswiadczenia (s12 Monolit) z nocki miałem najwięcej cos kolo 100kk i to tak z Fb xD A Ceny są Kosmiczne . I PAMIETAJ JAK BEDZIESZ KUPYWAŁ NA ALLEGRO PATRZ ZAWSZE NA POZYTYWNE KOMENTARZE .

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Czego wy sie boicie sellerow z allegro ?

To jest proste idziesz wystawiasz cos w shopie on kupuje nikt Cie nie zlapie. Dlaczemu bo ludzie codziennie tak robia ze sklepikami gdzie zarabiaja kilka kkk dziennie i musza przekladac .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

kur.. kolejne dziecko które będzie podwyższać ceny omfg...

I jak tam? starej z portfela zabrałeś z 30zł i koksisz na osiedlu " bo mash efememsa plus dziewiec a wy nie ha ha " srać się chce jak na takie beztalencie się patrzy gdzie musi ciągle na allegro pizgać :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Pozdro i poćwicz , najlepiej się zabij bo jak nie ty, to ktoś inny to zrobi ;]

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...