Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Łaczenie Z Baza Mysql I Przez Filezille.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stawiałem już na tym komputerze serwer metin2.Chce zrobic teraz ponownie go na hamachi dla kilku kolegów.Mam pliki Raina i Arymanika,lecz problem jest w tym,że na żadnych plikach nie mogę wejść w myqgl lub przez filezille;/ Portmap skonfigurowany każdy z moim ip z koncówką .100 w sysisntall all dobrze zrobione(po kilka razy robilem) próbowałem wczesniejszej wersji hamachi reinstall virtualpc sciagnalem wirtualbox za każdym razem bład w mysql 2003-Can't connect to Mysql serwer on 'tu moje ip z koncowka .100' (10060). Proszę jakiegoś szpeca o pomoc:) Będzie dużo + i 5 ;) z góry dzięki ;) Tylu szpeców i nikt nie wie co może być źle???

2262874723.png

Opublikowano

port mam od samego początku wszystkie ze swoim ip końcówka .100 Czekam na dalsze propozycje w czym może leżeć problem. ale te pliki to chyba sa 2010??? a jak je mam wgrac jak nie moge dostac sie do serwa? mógłbyś podrzucić link do tych plików? wczoraj szukałem ale jakoś bez rezulatatu ;p

2262874723.png

Opublikowano

Prawdopodbnie złe dane podałeś w takim razie w connection properties. Tam gdzie masz ustawione swoje IP wpisz localhost.

5428180936970289905.png

Opublikowano

nadal mam bład tylko tym razem inny.dlatego ze wpisałem localhost.w navi wpisuje swoje ip hamachi z koncowka 100. inny pomysł?

2262874723.png

Opublikowano

tak przełaczam się w ustawieniach czy to vpc czy wirtual box na hamachi w plikach by arymanik w networking nie wyskakuje mi da0 tam gdzie sie mienia ip tylko pa cos tam i tam zminilem czy to moze zalezec od tego?na plikach rain jest da0 ale ten sam blad.firewall odinstalowany antywir wylaczony zaporaz rowniez.juz nie wiem sam co robic.

2262874723.png