Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chief Colonel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie: Chief Colonel co to za ranga? koles z 1,1mld 600mln 400mln i koles z 1mln pd mają tą range ??:P jak mi ktoś powie że to są konta zbanowane to będzie hit dark orbit ;PP

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

tak jak w temacie: Chief Colonel co to za ranga? koles z 1,1mld 600mln 400mln i koles z 1mln pd mają tą range ??:P jak mi ktoś powie że to są konta zbanowane to będzie hit dark orbit ;PP

Chief Colonel/Szef pułkownik ( 0.10% )

a skąd wiesz ile pd mają i jaką range ...

JA

Opublikowano

haha evil no to ładną plamę dałes... noobq ;P bez obrazy ale szpanujesz nie wiadomo czym, a podstawowych rzeczy nie znasz...

Żebyś jeszcze się nie pytał jak wygląda ta ranga to Ci ją opiszę. Kolor - brązowy. Na środku znajduje się żółta gwiazdeczka, a obok... obok jest jeszcze jedna :)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nie masz racji Maggot :)

To o czym piszesz to Pulkownik (Colonel) :)

Sa 2 gwiazdki na szefie :)

@Edit

Faktycznie, niedoczytalem :D

Opublikowano

haha evil no to ładną plamę dałes... noobq ;P bez obrazy ale szpanujesz nie wiadomo czym, a podstawowych rzeczy nie znasz...

Żebyś jeszcze się nie pytał jak wygląda ta ranga to Ci ją opiszę. Kolor - brązowy. Na środku znajduje się żółta gwiazdeczka, a obok... obok jest jeszcze jedna :)

dobra :P zdziwiłem się że koleś 1,1mld pd ma taką samą range co gracz z 1mln pd ;D ale źle przecztałem tą 2 rangę :( a szkoda bo myślałem że zebek ma bana :D

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

dobra :P zdziwiłem się że koleś 1,1mld pd ma taką samą range co gracz z 1mln pd ;D ale źle przecztałem tą 2 rangę :( a szkoda bo myślałem że zebek ma bana :D

pora odejść od kompa i umyć oczy ... pff

JA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...