Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matex Jest Jakiś Pierd*Lnięty ...

Acheos

Czy MaTeX ma odejść z Teamu ?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy MaTeX ma odej?? z Teamu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem na chacie dla jaj ''MaTeX rozdaje za darmo diamenty na spawnie'' po chwili napisal ''Nie Rozdaje'' i od razu dal bana dzieciak ... Piszcie co o nim sądzicie .

Według mnie nie powinien mieć moda .

@edit

@down

Napisałem to tylko dla żartów a on to bierze na poważnie ...(a bana pewnie dal na 1 dzien haha ;d i tak to noob acc bo mam ich pare .)

Opublikowano

Heh, może tobie też zrobimy dowcip i zgadamy sie w 3/4 serwera, kiedy podczas 10 sekund będzie do Ciebie spamiło /msg 50 osób, co?

Jak dla mnie powinieneś dostać perma za kretynizm.

Opublikowano

@3x up taki jak tutaj

@2x up Nie widzisz ale banujesz? Fajnie ...

@up ..

Po 1 nawet 1/4 serwera by się nie zgodziła ,

Po 2 ogarnij się dzieciaku (jeszcze powiedz ze nim nie jesteś ) (bedziesz fajniejszy)

Opublikowano

Człowieku to jest przeszkadzanie administarcji. A co ty byś zrobił jak zakładałbyś cuby i miał co chwila proźby o cuba albo o tepnięcie a tu nagle spam o diamenty.Według mnie ban ci się należał za utrudnianie pracy moda

Opublikowano

dokładnie 17 osób prosiło mnie o diamenty. Ludzie.. jak wam coś nie pasuje jak mogę śmiało odejść niż pracować dla takich niewdzięczników. Chciałem zostać modem aby pomagać a nie żeby ludzie o mnie na forum pisali że to że tamto. Zbanowałem cię za utrudnianie mi pracy. bana miałeś na 25 minut. później byłeś odbanowany...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@damianez122

w trakcie pisania do ciebie dostałem bana. Ale to nie przez was tylko w wyniku nie porozumienia. raczej nie sądzę że zostanę od banowany.

Opublikowano

Po 2 ogarnij się dzieciaku (jeszcze powiedz ze nim nie jesteś ) (bedziesz fajniejszy)

za to ty kurwa jesteś fajniejszy jak nazwiesz sobie kogoś dzieciakiem, rusz mózgownicą o ile ją masz. Za taki kretynizm powinieneś dostać perm bana. Jeśli nazywasz kogoś dzieciakiem, ze względu że powiedział prawde, to idź na dwór, do kolegów.

(O ile ich masz, ale powiesz że masz) (będziesz fajniejszy)

Opublikowano

@Acheos

Serwer nie upada. Przez twoją własną głupotę zostałeś zbanowany.

Opublikowano

I bardzo dobrze dostał bana i słusznie ja jestem za Matexem bo bardzo dobrze zrobił.Ciekawe jak innym mod by zareagował jak by o nim napisali że rozdaje diamenty i miał by takie spam.A sory niektórzy modowie nic nie robią zapomniałem to bym im to nie przeszkadzało

Opublikowano

Wybaczcie, że to piszę ale po prostu musiałem...

@nobskiller

Zmieszam twoją wypowiedź z gównem.

"Ty KacperEX jesteś neokidem który jest 2 lata na forum a ma 50 postów (wtf?) i 12h na forum. Tego nie skomentuję"

Ten tekst tak mnie rozwalił, że zmusiłem siebie do napisania tego, uważasz, że ten kto ma mało postów i jest tyle na forum+ilośc godzin jest neokidem? Synu ogarnij się i zastanów co mówisz, ponieważ pleciesz takie głupoty, że aż mnie oczy bolą. Zanim coś napiszesz popatrz na moje statystyki, uważasz, że jeżeli mam pare(parenaście) godzin online to jestem neokidem ? Większość czasu spędzałem jak jeszcze nie było tego systemu, więc kolega również mógł tak mieć. Proszę, nie wypowiadaj się więcej na temat związany z czasem online i wypowiadania się na forum(ilości postów).

Wybaczcie za ew. błędy językowe (mam tendencje do robienia ich).

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

WTF do autora Wylecenie z Teamu?? do autora (podam twój cytat)

Acheos Jest Jakiś Pierd*Lnięty ...

WTF Do MateX - powiem tyle jesteś spoko al nie powinieneś zbanować za takie coś

Opublikowano

1. Za jeden błąd się nie wylatuje, Moderatorzy to też ludzie.

2. Nie uważam tego za błąd, nie wiem czy ty byś chciał mieć spam na czacie kiedy interesuję cię konkretna osoba, ogarnąć który pierwszy chciał cuba itd itp.

3. SPAMUJECIE

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Nie wiem co wy ludzie do niego macie. Przecież się nie rozdwoi jak chce wam coś zrobić jako moderator. A w sprawie tego bana tak samo bym postąpił, bo koleś okłamał pół serwa, że coś rozdaje. Jestem za tym,aby matex został w teamie. Zresztą on również ze mną i tam 14 ludzi tworzymy coś przez co może matex jest zajęty, ale stara się jak może. To moje zdanie.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...