Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kasa Za Free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dla was propozycje zarabiania kasy lecz trzeba posiadać tak :

Internet ;D

Konto bankowe można wziąć od kogoś starszego potrzebne żeby przelać kasę która zarobiliście

I chęci.

LINK DO STRONY Z REJESTRACJĄ I Z rejestracją i z programem Na PW nie spamować.! w temacie

zaczynamy piszemy do mnie daje wam link na którym trzeba sie zarejestrować i tam dalej jest wszystko napisane następnie po lewej stronie jest takie coś do pobrania,

pobieramy po rejestracji , (trzeba tam aktywować i dostaniemy klucz rejestracyjny )

dobra teraz jak mamy program i konto włączamy program i na dole ekranu sa reklamy nikomu nie przeszkadza bo to malutki pasek i za mienie włączony ten program dostajemy kaskę można grac z tym program wszystko

czym wiecej siedzimy z programem tym więcej kasy . 1 marca 1 lipca itp na końcu miesiące jest rozliczanie kaski czyli podaje się w programie nr konta bankowego i ta firma przesyła wam pieniążki potem kaske mozna

wykorzystac na wszystko co chcemy moj kumpel miesiecznie wyrywa 1000 zl

UWAGA

1 min = 1pkt = wynosi od 1 gr do 1 zl zalezy od reklam po ile chodza wiec wiecie chyba o co chodzi ciezko wytlumaczyc ale wiecej info na pw TO NIE ZADEN WIRUS ODRAZU MOWIE TO JEST FIRMA !! Nie wiem czy sie wam przyda ale pisze dla was moze ktos skorzysta jak siedzi przed kompem i ma wloczony program sporo bledow sry. LINK I WSZYSTKO DO MNIE NA PW DZIEKUJE . I prosze o wyrozumiałość

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

a co to ma wspolnego z CA ?

To ze mozna za to kupic nx nie wydawajac swojej kasy no tak to mozna powiedziec

a nie ktorzy sie pytaja czy mozna miec nx za free ale to nie jest takie free xD trzeba miec wlaczony komputer z programem ktory nabija pkty

Opublikowano

Dla mnie to jeden wielki kit jak się nienazapierdalasz w normalnej pracy to kasy niema

dokładnie ... nie ma nic za darmo

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

już większy dostaniesz rachunek za prąd niż zarobisz ...

zresztą surfbary to kit, nie opłaca się.

Opublikowano

z waszych wypowiedzi sie smieje bo to nie zaden kit byscie sami zobaczyli juz wciagu 4 dni mam 20 zl ;// NIe wiezycie to nie jeny i stawiajcie se te minusy

ja chcialem wam tylko powiedziec ze takie cos dziala nie wierzcie ok ...

Opublikowano

bez pracy nie masz kołaczy temat chyba do zamknięcia robi się spam niema nic za darmo

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

bez pracy nie masz kołaczy temat chyba do zamknięcia robi się spam niema nic za darmo

Ojj zebys wiedzial ze jest...

Opublikowano
Zajmijcie się czymś normalnym > polecam grind w pokerze.

pozdr

Mój znajomy na pokerstars.com zgarnia ładną kase ;p Opłacalne ale nie dla ciemnoty ;/

3bf0a2842d74efd1002e9c3bd6da1d9e.jpg

Opublikowano

Mój znajomy na pokerstars.com zgarnia ładną kase ;p Opłacalne ale nie dla ciemnoty ;/

Twój mój ale dlaczego nigdy nie ty takie {sory za wyrażenie} pierdolenie głupot dla ciemnoty sam jesteś ćemny jak w to wieżysz przeciesz to jeden wielki wał w takie żeczy tylko wieżom ludzie o IP 0'09

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Lukas zabiłeś mnie tym postem.Leże i płacze,rly. " IP 0'09 " - co to? o.O

Sam jesteś ciemnota pajacu bo wypowiadasz się w sprawie na temat której nie masz pojęcia.

pozdro & zgiń

\m/ \m/

GG: 9261310