Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie a mianowicie mam ShadowTitanium Blade +8 z Critical 20% o critical rate 7% i nie wiem czy do tego kupic shadowtotanium katane +6 z sword skill amp 7% czy shadowtitanium blade sword skill amp 7%. Kumpel mówi ze Blade bo to czy nosze 2 Blady czy Blade i Katane nie robi różnicy a 2 blady fajniej wyglądają :D ale nie jestyem pwenien poradzcie cos. Czy lepiej @ Blady czy Blada i katane a i swoje wypowiedzi uzasadnijcie bo nie chce zeby ktos napisał Katana i chciał "+" :D oczywiście za dobre podpowiedzi lub propozycje daj "+"-iki:D

Opublikowano

Nie ma sensu kupowania shadowit broni z ampem bo to gówno. Jak już to mith +9 +7 sw amp.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie ma sensu kupowania shadowit broni z ampem bo to gówno. Jak już to mith +9 +7 sw amp.

ok może masz racje ale patrz tez na to ze nie kazdy jest tak bogaty i ma odp lvl

Opublikowano

Ale to shadowtit broń z ampem jest bez sensu, szkoda kasy na to.

słuchaj ja to wiem ale te bronie sa za 900k wiec ja nie zaluje powiedz tylko katana blade czy to bez różnicy ? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...