Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak na złość, po kilku latach zapomniałem, jak brzmi funkcja, która łączy MouseMove i Mouse Click. - Przenosi odrazu do danej pozycji, i klika - w 1 wersie.

Z góry dziekuje za pomoc ; )

Opublikowano

Hm, o to mi nie chodziło. Raczej to wygladało tak, że łączyła 2 fukcje - Wpisałeś jedną funkcje, a on odrazu przenosił Kursor w to miejsce, i klikał. Może to po prostu MouseClick? Kompletnie niepamietam : )

Na zachęte +

Opublikowano

To bardzo ciekawe, założyłeś temat z pytaniem, na które sam podałeś odpowiedź już w 1 poście, następnie w kolejnym twoim poście znowu sam sobie na nie odpowiedziałeś..

Totalna tragedia.

Opublikowano

To bardzo ciekawe, założyłeś temat z pytaniem, na które sam podałeś odpowiedź już w 1 poście, następnie w kolejnym twoim poście znowu sam sobie na nie odpowiedziałeś..

Totalna tragedia.

Przestaniesz kurwa wszystkim pierdolisz że są debilami a spójrz na siebie - spamujesz jak jakiś chuj, żul z pod sklepu ..

Wg. mnie to powinno działać co dał lokuxd

za duża sygnatura

Opublikowano

@up

Jak dostaniesz moda to czuje ze ciezko bedzie na forum sie utrzyac zeby nie dostac po dupie ;d

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

No właśnie już nie będę mógł pisać postów pozbawionych sensu, jak parówki mięsa :(

Jack ty oczywiście świetnie pełnisz funkcję Globala :D

Opublikowano

Dzieki wszystkim, co podali poprawną odpowiedz, oczywiście +, i przepraszam za taki " noobski " temat, jakoś nie chciałało mi działać, teraz śmiga. Do zamknięcia.

Opublikowano

Przestaniesz kurwa wszystkim pierdolisz że są debilami a spójrz na siebie - spamujesz jak jakiś chuj, żul z pod sklepu ..

Wg. mnie to powinno działać co dał lokuxd

Ja spamuje? oceniłem temat adekwatnie do jego poziomu, do którego sam autor się przyznał, więc zostaje mu wybaczone.

I ty wypowiadasz się o spamie, pisząc tylko po to, by napisać, że twoim zdaniem powinno działać

to co napisał lokuxd?? o.O?

Opublikowano

MouseClickDrag ( "button", x1, y1, x2, y2 [, speed] ) lub mouseclick bo nie bardzo zrozumiałem o co mu chodzi, ale chyba o mouseclick wiec wszystko wyjasnione

ps. myslałem ze ma gdzieś kliknać i potem wrócić trzymając buton:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• Dodaj nową pozycję...