Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack [Fireteam]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakies miejsce w Fireteamie [Cabin Fever] zeby wejsc gdzies na dom i spokojnie potem zejsc, bo jak chce gdzies wejsc odrazu padam. Albo moze jest jakas funkcja zeby nie odbieralo HP. Prosze o pomoc.

Nie piszcie nic o Gravitacji bo to znam, ze lece w gore i spasc niemoge bo padne.: /

Opublikowano

zależy po co chcesz zejść bo jak weźniesz grawitacje i wylecisz do samej góry ponad mape to nie zejdziesz a telekill nie wykryje ci 2 ostatnich zombiaków wtedy najlepiej jest włączyć sobie ghostmode i na lajcie zejsc w dół i rozwalić sobie tych zombii. Pozdro. Jak ci pomogłem daj ++ :P :P :P :P :P :P :P :P

Opublikowano

@UP

nie opłaca się, bo jak już mówiłeś, telekill nie wykryje ci 2 ostatnich zombiaków, a 3 minuty zanim zlecisz ghost modem na dół :] najlepiej pod mape :DD

shoob.png

Opublikowano

@UP

nie opłaca się, bo jak już mówiłeś, telekill nie wykryje ci 2 ostatnich zombiaków, a 3 minuty zanim zlecisz ghost modem na dół :] najlepiej pod mape :DD

jakie 3 minuty 20 sekund to max

Opublikowano

tam przy dużych drzwiach wlec na slup ja tak robie

na slup a ile masz super jump ? bo ja takiego hacka niemam ze super jum z 3x i telekill

mam tylko telekill i super jump 1x;/

Opublikowano

zależy po co chcesz zejść bo jak weźniesz grawitacje i wylecisz do samej góry ponad mape to nie zejdziesz a telekill nie wykryje ci 2 ostatnich zombiaków wtedy najlepiej jest włączyć sobie ghostmode i na lajcie zejsc w dół i rozwalić sobie tych zombii. Pozdro. Jak ci pomogłem daj ++ :P :P :P :P :P :P :P :P

tak robilem juz tak polecialem na sama gore i zrobilem ghost mode , wylaczylem gravitacje i nie widzialem ze spadalem nagle mi HP poszlo i ded ...

moze powiesz jak to zrobic?

Opublikowano

po prostu nie wyłączaj telle kila tylko do tego włącz Ghost mode i strzałkami zejdź na dół pozdro

PS: można mieć kilka funkcji na raz włączonych

Opublikowano

Ja widziałem jak goście używali GRAVITY !! ORAZ "Ghost mode" chodzili po budynku będąc nieśmiertelnym (w górze byli realnie) Znajdziesz wszystkie zombiaki :) Nie próbowałem ale ponoć działa.

Opublikowano

Oj chyba nikt tu nie gra długo na hackach w combata:)

Najprostszy sposób to podrostu Gravity . Ale nie jak juz kilka osób pisało ze wylatujemy z budynku i lecimy na gore mapy... Kiedy stoimy w budynku włańczamy gravity i podskakujemy. TAak własnie znajdziemy sie pod sufitem:) Teraz wystarczy przykucnąć (ctrl) i zombiaki nas nie dosięgną:) JEdyne co może bnas zagrozic to gas kiedy zabilemy tankera i kiedy zombiak wybucha. Ale jest na fire teamie kilka miejsc ze jak poskoczyny i kucniemy to zombiaki nas nie widzą. Poprostu latają wkoło po mapie a nas nie widą:)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Najlepiej Uzyc Glither [x] I podlecied do gory nad Dzwiami a potem spokojnie zleceic ;^^

Ja zawsze uzywale, Tele killa

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Najlepiej Uzyc Glither [x] I podlecied do gory nad Dzwiami a potem spokojnie zleceic ;^^

Ja zawsze uzywale, Tele killa

No tak jak jestem na FiireTeamie Cabin Fever i wlacze Glithera, nadusze "x" i w polowie pod ziemia jestem a jak exploduje ten zombiak to dostaje ...

Moze wytlumaczycie jak to zrobic?

Opublikowano

Najlepiej uzyc gravity hack i poleciec w niebo , a potem telekil i ogień , najlepiej gdybys około 6.7 rundy poleciał w niebo , bo laga pozniej sie lapie i telekil juz nie sięga zoombie , przynajmniej ja tam mam.Miejsc juz raczej dla hakerów w budynku , lub po za nim nie ma , nexon wszystko ponaprawiał.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Wejdź sobie za pomocą Glitchera na 2 piętro domku i powinieneś kosić bez problemu

To też jest dobry pomysł ale czasami cofa z powrotem na 1piętro. Tak jak pisałem wcześniej najlepiej gravity pod sufit i kucnąć. Zombi nie dosi.ęgną:) JA robie tak ciagle...w zasadzie robiłem dopuki nie dostałem bana

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.