Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie Na Modka (Freefraq)

krzychu9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Jestem na nie.

Nie widziałem cię ani razu w grze i nie wiem jaki jesteś.

Nie widziałem żebyś pomagał w rozwoju serva i jakiejś aktywności w dziale minecraft.

Opublikowano

Coś o mnie :D^^xD

Witam, Mam na imię Krzysztof(Krzysiek ^^ :P :* (KRZysztoFfFFFek ^^^ :***** xDDD :D:D:D :PP) mam 19 lat(rocznikowo ^^ xDDD) i chodzę do Zawodówki(profil cukiernik) ^^:))) :*** lol

Chciałbym się zgłosić na moderatora by pomoc graczom i osiągnąć jakąś odpowiedzialna funkcje ^^ :****

Czy nadaje się na moderatora? ^^xD:D:D:D

Ja myślę ze tak ale to reszta ma głos nie ja :***** ^^:) *^^ :DDDD hahahaha hehe

plusem jest to z jestem długo na forum 08 rok rejestracji ;p

mało postów powodem jest że nie spamuje jak neosy "omg lol rofl itp" ^^:):D

Myślę ze Gracze nie będą się skarżyć na mnie/moja prace(no chyba ze jakieś bzdury(neosy)

Nie griefuje nie kradnę nikomu nie przeszkadzam ;D

Pomagam od czasu do czasu osobą którzy potrzebują czegoś.xD^^:D:DDDDDD

Na Grę jak i pomoc mam dużo czasu

Umiem się zachować do stanowiska ^^:))))))) :D

Małe podsumowanie;p LoL!!1

Pozytywne

Stary forumowicz ;DDDDDD

Ogarnięty(Odpowiedzialny) ^^ :*** :)rotfl!!!11

Dużo czasu na pomoc(grę) :*** ^^

W niektóre dni jestem rankiem(wtorek(przed praktykami:d) piątek(przed lekcjami swoja droga kończę o 13 ;p) 8-)

Negatywne :/ :* ^^

Niektóre dni wracam 16-17 do domu( w czwartek i wtorek) xDDDD ^^ LOL

PS.mogę nie znać komendy (cuboid ) ale się szybko uczę :D wystarczy mi powiedzieć co i jak 1 raz i już załapie o co chodzi :PPPPP :* xD^^hehehehe

@Mod

coś mi zmieniło w nicku Miało być FreeFraQ xD^^ :* xDhihihi

Myślę, ze tak byłoby lepiej. Na h*j to "xD" w 3 opcji w ankiecie? Powinno być NiE WIEm ^^ :****** xDDDD

Podziękował. Na nie, gdyż nie widziałem Cię nigdy na serwie (na forum również). Data rejestracji natomiast o mało czym świadczy

(Pozycja "emotikonek" nie była pod żadnym względem dobierana pod treść zdania, po którym następuje.)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Astvill a ty poco dopisałeś pokemoniaste znaki? żeby upokorzyć (bo ja nie jestem pokemonem i nie będę)

To całkowicie zbędne "xD" w opcji "nie wiem" o tym świadczy. Reszty sam się domyśl. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Nie .. Dokładnie jak powiedział Virus mamy ekipe :].. No i nie widziałem Cie na serwie ani razu

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

borze ludzie ogarnijcie się

codziennie widzę takie tematy i wszystkie prawie podobne, wszyscy piszą że mają +17 lat, są aktywni na serwerze a tu gówn* mają 10 lat i raz byli na serwie bo nie mieli kasy

ja osobiście jestem na NIE

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

@UP

jesli chodzi o moje podanie, moge smialo slac zdjecie legitki ;D

@topic

Jest mi to zupelnie obojetne, ale raczej twoje podanie zostanie odrzucone (wnioskuje po tym ze wiekszosc modow, wypowiedziala sie negatywnie w stosunku do twojej osoby ;p)

xJustMe.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...