Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[J.P][Wypracowanie]Niezwykła Opowieść

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema all

więc tak - zadanie jest z klasy 5

treść zadania:

Ułóż własną niezwykła opowieść o wybranym zjawisku astronomicznym lub przyrodniczym.Postaraj się aby słuchacze mieli wrażenie, że to starodawna historia.

Rozpocznij na przykład tak:

Przed tysiącami lat, kiedy Ziemia była jeszcze młoda....

Na samym początku świata.....

Kiedy świat dopiero się rodził.....

Może być o wybuchach wulkanu

Proszę ludzi z naszego kochanego forum aby rozwiązali zadanie przynajmniej na 4

Z góry dziękuje

Opublikowano

Gdy ziemię okryły oceany, ziemie okryte różnorodną roślinnością, zwierzęta o różnorakich kształtach, kolorach i wielkościach ... Powstał jedyny w swoim rodzaju gatunek ... Gatunek Ludzki. Odwzorowywał się od innych stworzeń tym że zabijał dla przyjemności. Zaczął wycinać lasy, tworzyć przeróżne wynalazki dla swoich korzyści. Zaczęli zabijać siebie nawzajem za ziemię, kolor skóry czy oczu [...]

Na szybko to wymyśliłem ... masz wyobraźnię to dopisz jakieś różne wydarzenia, zdarzenia i wgl... co chcesz ;]

KowalskixD.png
Opublikowano

Ja raz dostalem zadanie z matmy bardzo ciezkie , napisalem na forum na drugi dzien dostalem odpowiedz w szkole nikt nie mial zadania tylko ja babka mowi prosto do mnie " widze ze uzywasz for internetowych " :D Uwazajcie, nie piszcie pytan o zadania na forach o nauce bardzo znanych szczegolnie jak macie mloda nauczycielke / ela.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...