Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić sobie M60 za G1 ale nie mogę przez smsa.Czy ktoś mógł by mi pomóc w tej sprawie.Zainteresowanych proszę o pisanie.A co do zapłaty to do uzgodnienia.A i sory za duzo tematów ale 5 miesięcy nie grałem z powodu usterek kompa i jeszcze babcia mi umarła dzisiaj o 04.00 Pozdro dla wszystkich i sory

Opublikowano

To tak G1 możesz kupić w sposoby następujące:

1. Przelewem.

2. Kartą kredytową.

3. W żabce :)

4. SMS (Nie polecam)

5. PaySafeCard

Ogólnie rzecz biorąc to nie możesz kupić m60 za sms tylko m60 za G1, które możesz kupić za sms'a. Poprostu musisz mieć określoną ilość G1c (w przypadku m60 , 400 G1c) i wtedy możesz kupić. Nie ważny jest sposób w jaki kupisz kredyty. A jeżeli tak bardzo chcesz kupić kredyty za sms to wejdź tutaj : KILK. i nacisnij na free g1 credits i tam masz na górze rodzaje kupna. Ja polecam ZONG.

I pamiętaj, że m60 wymaga 5 slot. Jest też m60 na 8slot ale za 800 g1c.

Pozrawiam

Opublikowano

nom na 8 slot jest złote i na 60 dni

niektórych broni gold się nie opłaca takich jak minigun tracisz 200 g1 ale są opłacalne takie jak mp7

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Sorki że tak się podepnę pod temat, ale jest jakakolwiek różnica między zwykłą bronią a goldem czy camo? Tj. K1 a K1 gold, ai_aw a ai_aw camo etc.?

signgen.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...