Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Easymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dzis sie bawiłem po plikach zauwarzyłem że wszystkie skrypty w easymetin2 są pisanie w pytchonie albo java więc moze jest mozliwość ich włączenia i uzywania w metin2

Ps.Próbowałem otworzyć Sun Java ale nic

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

albo na metin2 PL albo przedluzyc czas np z 30 dni na 300 dni;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Z tego co wiem to sa takie injectory do takich plików. Że np. skrypt z easymetin2 ----> Metin2.bin lub Metin2client.bin lub Metin2.exe

Tylko że skrypt jest uruchomiany przez całą aplikacje easymetin2.exe także wątpie ,że coś sie uda. Ale próbuj dalej ja jeszcze poszperam w sprawie tego injectora.

Opublikowano

Jak chcesz niby 'injectować' skrypt pythona? Ciekawe, poczekam aż coś w tej sprawie napiszesz :)

A tak na poważnie to po przejrzeniu tych skryptów mogę jedynie powiedzieć że nawet gdybyś je wstrzyknął jakimś sposobem to w nich nic nie ma, wszystkie funkcje i tak siedzą w samym EM2, te skrypty służą raczej tylko do interakcji z userem. Bo kto normalny by mi takie coś dał w swoim bocie za którego się płaci? :D

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

Przeszukałem neta i nie istnieje coś takiego jak injector dy tego typu plików a nawet gdy przekomplikowałem te pliki do dll i zrobiłem normalnym injectorem t o nic nie dało poprostu uruchamianie tych skryptów jest skomplikowane i zawarte w kodzie żródłowym easymetin2 więc nici z darmowego easymetin2

Ps. Jest sposób na rozkomplikowanie EasyMetin2 na Kod Żródłowy??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@UP

Rozkompilowanie, a nie rozkomplikowanie !! Grr.....

Nie, nie ma i nigdy nie będzie takiej możliwości - co najwyżej, możesz sobie EM2 zdiassemblować, co Ci za wiele nie da :P.

@Topic

Temat uważam do zamknięcia - nikt poważny nie ukrywał by DLL'ek w folderze programu..... te skrypty są wstrzykiwane prosto z EasyMetin2.exe do metin2client.bin :P.

A te skrypty w folderze EM2 łączą się z serwerem, wyświetlają GUI etc.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości jak na razie.

Nie wiem, czy jest sens rozpatrywania dalej tego sposobu.

W końcu wyjdzie nowy exp bot, do PL już jest.

Opublikowano

Mam nadzieje ze wyjdzie exp bot MPC forum , wtedy z EasyMetin'em2 nic nie bedziemy musieli kombinowac :)

Masz coś do mnie ? To powiec mi to prosto w twarz Śmieciu . !

Opublikowano

@up:

Kurwa ale po co o tym piszesz? To nie jest temat o tym czy wyjdzie exp bot od MPC czy nie... temat do zamknięcia jest, skryptów pythona się

NIE INJECTUJE W ŻADEN SPOSÓB!

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

Sun Java to nie jest edytor języka java kurwa!

To jest maszyna wirtualna, która ten język emuluje!

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.