Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabranie moderatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chcialbym prosic o zabranie moderatora dla Precision z dzialu SilkRoad...

Zrobilem tutorial (2h roboty) jak zabezpieczyc sie przed hackiem...dalem wszystko na forum, nawet nie zdarzylem zrobic kopii a ten Deb** usunal post, zmieniajac jego tresc oraz dajac mi warn 40%

Tresc warna: Spam.Reklamowanie.Nie ten dzial.

Jaki spam?O_O

Jakie reklamowanie?O_o

Jaki nie ten dzial?O_O

Opublikowano

Hmm.. Mod widocznie wiedział co robi. No dział nie koniecznie taki dobry bo mogłeś to dać na bardziej ogólny dział.

Z Reklamowaniem nie wiem o co chodzi bo nie wczytywałem sie zbytnio w twój temat.

BTW i tak nie zabiorą mu moda

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Z tego co widzę to temat nazywał się

HijackThis-ochrona komputera
faktycznie nie ten dział, choć mogło by pomóc...
Opublikowano

Mwahahah za ten temat w takim razie powinienieś dostać kolejne 60%.

Ty kurde gnoju od początku cie nie lubiłem xD

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Nawet jak to zrobił niesłusznie i cię ostro wkur...to i tak nie straci moda...:F

Pewnie i tak nie twoje...

Opublikowano

Moje... siedzialem 2h nad nim... wlozylem na forum i nawet kopii nie zrobilem... po ok 30 min patrze i nie ma -_-

Widac,ze nie zna sie na swojej pracy na forum... reklamowanie... spam...

Opublikowano

A teraz ja!

@laczkuś

płacz off mózg on

Jak piszesz o HiJackThisie w dziale Silka to sie kurfa nie dziw,że to wywalił,u mnie bys mial bana na min miecha,za takie coś.

Precision nie straci moda,bo tobie sie płakać zachciało,usunął? to nie trzeba było kopiować,a potem "moje,2h robilem".

Skoro napisał,za reklamowanie,to gdzies w "twoim" tucie musiala byc REKLAMA.

Zrozum...

Opublikowano

Nie wiesz nic a sie czepiasz.... nie bylo zadnej reklamy... i to byl tut o tym, zeby nie stracic konta

Opublikowano

tresc tematu twojego zostala zmoderowana wiec czy byla tam reklama czy tez nie to sie nie dowiemy... jak narazie jest to 1 tego typu NIBY "wybryk" moderatego w.w dzialu silkroad....

placz jednego z uzytkownikow nic nie zmieni sam mam po kilka wiadomosci na jakis czas z grozbami ze moda mi usuna za usuniecie kogos tuta ^.^

napisz ten tut jeszcze raz jesli ci bedzie sie chcialo..... sprawdz czy napewno zgadza sie zregulamminem Globalnym jak i Dzialu i go daj.... a jesli nadal sie boisz to wyslesz kopie mnie i sam sprawdze....

@OFFTOP

STRASZNIE MNIE DZIWI ZE NIE ZDARZYLES ZROBIC KOPII.... TEMAT PEWNIE BYL ROZBUDOWANY I ZAJAL OK PARU MINUT CZYTANIA A KOPIOWANIE TO KWESTIA KILKU SEKUND.... A WATPIE BY PRECISION USUNAL TEMAT CZYTAJAC TYLKO NAZWE TEMATU ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
Siema. Chcialbym prosic o zabranie moderatora dla Precision z dzialu SilkRoad...

Zrobilem tutorial (2h roboty) jak zabezpieczyc sie przed hackiem...dalem wszystko na forum, nawet nie zdarzylem zrobic kopii a ten Deb** usunal post, zmieniajac jego tresc oraz dajac mi warn 40%

Tresc warna: Spam.Reklamowanie.Nie ten dzial.

Jaki spam?O_O

Jakie reklamowanie?O_o

Jaki nie ten dzial?O_O

1.Dostałeś 40% i płaczesz ^^.

2.Mogłeś poprostu PM do Precisiona a nie tu :P

3.Temat ten był na forum z 3 razy,więc twój był niepotrzebny.

4.Jak dobrze pamiętam były tam ref linki ^^.

@nuclear

Również Qlimax odchodzi.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Reklamowanie było , lecz nie pamietam jakie

Nie ten dzial - tak to nie ten dzial w Tutku nawet nie bylo 1 slowa zwiazanego z silkiem -.-' oprocz "konto"

usunolem temat bo taka byla potzreba , i nie bedziesz mi wmawial dziwnych historyjek i grozil na pma i wyzywal -.-'.

Od tego masz kolegow.

2h roboty <lol2>

patrz namoje TuTy np. NetDevil jest 2 razy wiekszy i przejzystrzy niz to twoje ripostwo .

ja robie tut 30min max ,

wiec nie wiem w czym problem masz . Pozdro & Pocwicz.

b577e893e102f.png

Opublikowano

Bardzo inteligentne,w jakim stopniu hijackthis pomoże uchronić się przed hackiem?

HijackThis to program do robienia logów aktywnych procesów na kompie z możliwością ich fixnięcia,więc mi kur** nie pier***,że 2h pisałeś o tym...

Kur** 2 godziny załamałem sie....Chyba ołówkiem te litery w paincie malowałeś...

@Down:

Dojebałeś...

Z pierwszej stronki z google z downloadem:

Rewelacyjny program pozwalający na uporanie się ze złośliwym oprogramowaniem np. podmieniającym stronę startową przeglądarki internetowej. Program umożliwia wyszukanie komponentów takich jak dodatkowe paski narzędzi (toolbars), kontrolki ActiveX, dialery, programy szpiegujące itd. Wyniki wyszukiwania są prezentowane w postaci logu podzielonego na cztery części: R - wpisy w rejestrze dot. domyślnej strony startowej i strony wyszukiwania, F - wpisy do plików uruchamianych przy starcie systemu, N - analogicznie jak R ale dla Netscape i Mozilli oraz O - pozostałe ustawienia. Każdy z wykrytych wpisów, komponentów czy programów można naprawić bądź usunąć. Log można też zapisać do pliku w celu późniejszej analizy bądź konsultacji z ekspertem.

Na innych też będą podobne...

Opublikowano

azerf haha ale teraz zajebales ^^

Jesli nie wiesz to hijackthis sluzy to wynajdywania na komputerze keyloggerow i usuwania ich...

2h robilem... wszystko screeny porobic i jesli nie wiesz to jeszcze tam dodalem video tut >.>

Ale dobra koniec tematu

Opublikowano

@up

skoro dodales video tut to napewno jeszcze gdzies jest? =] screeny raczej tez powinny byc? =]

Opublikowano

Jeśli uważasz, że dostałeś niesłusznie warna/bana piszesz do kogoś z administracji bądź któregoś z GMów i oni mogą zweryfikować karę. Co nie oznacza, że jeśli napiszesz, że " Dostałem bana za nic, odbanuj mnie plax!one!!!!111oneon!" to się uda. Bez porządnych dowodów nie ma szans ;)

Także następnym razem, nie zakładaj nowego tematu, tylko pisz PW...

EOT

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...