Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj próbuje coś z tym zrobić nie mogę pobrać a ten hack potrzebny bo bosty potrzebuje problem w tym że murze wysłać sms z tego j.. durnego iq quiz więc podbno jest jakiś sposób kto mi pomorze pobrać to będę wdzięczny odstanie + a dla graczy z warrock dostanie konto 23 lvl

Str:

To jest ukryta treść, proszę

634534203295449218.png
Opublikowano

Co ma "kto z Pomorza", do treści tematu? Je nie jestem z Pomorza, więc Ci nie pomogę..

@UP:

Jemu chyba chodziło o mur pisząc "murze". Na to wygląda z treści tematu że użytkownik ma problem z murem na Pomorzu i pyta kto jest stamtąd..

Tylko co ma do muru Warrock?

Opublikowano

@Up łatwo można zrozumieć to miało brzmieć tak: Kto pomorze ten na murze będzie miał sms z j... iq quizu.

:D

Napisz to zrozumiale bo prawie nikt nic z tego nie rozumie.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Od wczoraj próbuje coś z tym zrobić nie mogę pobrać a ten hack potrzebny bo bosty potrzebuje problem w tym że murze wysłać sms z tego j.. durnego iq quiz więc podbno jest jakiś sposób kto mi pomorze pobrać to będę wdzięczny odstanie + a dla graczy z warrock dostanie konto 23 lvl

Str:

To jest ukryta treść, proszę

EPIC FACEPALM .... Ty MUSISZ sie nauczyc poprawnej pisowni języka polskiego =.=... POMORZE , MURZE ... boże i tacy ludzie beda mieli budowac Rzeczpospolitą Polską...

jqeuR.png

Opublikowano

Jest temat w podklejonych o tym kto skąd jest, ale żeby nie było offtopu :

wielkopolska/dolnyśląsk

1317454587-U195480.png