Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Aktualnie farmie więc każda postać z lvl 10 przyda się żeby pt bylo full 8/8. Pt jest normalnie widoczne i teraz pytanie jak to zrobić a żeby bot przyjmowal ludzi którzy chcą wejsc do tego pt?

Opublikowano

Dajesz ta główna zakładke IBota (gdzie widać nick postaci, HP, MP. Wybieraasz Autoparty i w tym okienku co Ci wyskoczy ustawiasz opis Ong taxi czy jak tam chcesz i ustawiasz ze max lvl czlonka ktory chce dolaczyc do pt ma wynosic 10.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Witam

Aktualnie farmie więc każda postać z lvl 10 przyda się żeby pt bylo full 8/8. Pt jest normalnie widoczne i teraz pytanie jak to zrobić a żeby bot przyjmowal ludzi którzy chcą wejsc do tego pt?

Wchodzisz w zakladke pierwsza view party party members to drugie pole Name wpisujesz nicki postaci i add potem klikasz Acctept join if name is on the members filter save settings i juz :)

Opublikowano

Ale ja chce zeby on automatycznie przyjmowal bez znaczenia kto przyjdzie do pt byle by mial 10 lvl bez wpisywania nickow

Opublikowano

To tak jak ja wyżej napisałem... Tylko odrazu mówie że bot Ci ich nie wywali wiec beda mogli siedziec nawet do 30lvla jak sam ich nie wyrzucisz (chyba ze jest taka opcja ale wątpie).

niewymiarowa sygnatura