Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie potrzebuje waszej pomocy i to ważne mam Bladera 42 lvl skile perfekt duży defens rate wiec daje sobie rade na dobrych potworkach, eq mam bardzo dobre zały czas wale krytyki no i mam 50kk wiec moge cos zainwestować. A pytanie brzmi gdzie albo jak dobić szybko 55 lvl bardzo mi to potrzebne. Za pomoc "+" i "5" !!! :D

Opublikowano

Rób questy wtedy jeszcze dostajesz alz + expisz i exp + exp za questa, lub chodź na WEAK itemy. Czyli eod, rs, mp.

ok powiedz mi co to sa eod,rs,mt i te WEAK itemy bo ja świerzy jestem w cabalu troche :D ale oczywiście "+" dla cb powalcz o "5" hehe :D

Opublikowano

Eod, rs , mp, to są dungeony. Czyli takie wejściówki, gdzie zabijasz potworki, i robisz poszczególne zadania.

Masz tutaj poradnik, jak przejść mp (lida). Inne są w google. Poszukaj, nie będę dodawać tutaj innych stron.

Kappa.

Opublikowano

Eod, rs , mp, to są dungeony. Czyli takie wejściówki, gdzie zabijasz potworki, i robisz poszczególne zadania.

Masz tutaj poradnik, jak przejść mp (lida). Inne są w google. Poszukaj, nie będę dodawać tutaj innych stron.

Gościu wielkie dzieki "+" leci badzo mi pomogłeś suepr exp jest na dungach a temat można zamknąć ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...