Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Mam problem z wierzchowcami taki iż znalazłem oczywiście pliki "NPC" aby je widzieć lecz główny problemem jest bicie z nich szukam już z 2h i nic...

Wierzchowce są przywoływane przez pieczęcie które nie znikają.

Widziałem w innym temacie coś o serwerze pandora lecz tam wierzchowcami były konie i podłożona była texturka lwa i dzika i dlatego raczej można było z nich bić.

To nie jest mój serwer to serwer Włoski niema clienta , ani nic lecz widziałem już shamana jak normalnie bił z lwa niestety jakiś włoch.

Proszę o wytłumaczenie jak to zrobić może jednak potrzeba jakiś plik skopiować z Pandora lub metka 2010 szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to zrobić i PROSZĘ o POMOC :)

Możliwe że jest może już jakiś temat co do tego jeśli tak prosiłbym o podanie linku.

HELP! :)

Opublikowano

Witam!!

Mam problem z wierzchowcami taki iż znalazłem oczywiście pliki "NPC" aby je widzieć lecz główny problemem jest bicie z nich szukam już z 2h i nic...

Wierzchowce są przywoływane przez pieczęcie które nie znikają.

Widziałem w innym temacie coś o serwerze pandora lecz tam wierzchowcami były konie i podłożona była texturka lwa i dzika i dlatego raczej można było z nich bić.

To nie jest mój serwer to serwer Włoski niema clienta , ani nic lecz widziałem już shamana jak normalnie bił z lwa niestety jakiś włoch.

Proszę o wytłumaczenie jak to zrobić może jednak potrzeba jakiś plik skopiować z Pandora lub metka 2010 szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to zrobić i PROSZĘ o POMOC :)

Możliwe że jest może już jakiś temat co do tego jeśli tak prosiłbym o podanie linku.

HELP! :)

Jeżeli masz wszystko na serwerze wgrane, a nie możesz bić podczas gry to pewnie masz Metin2 z 2008roku, której tej funkcji nie ma wgranej do launchera.

Najlepiej weź klient z 2010roku (jest ta opcja wgrana w launcher) inaczej nie pobijesz sobie z new wierzchowców, no chyba że podmienisz za konie.

Pliki serwerowe tutaj są aby łączyć się na hamachi z klienta 2010rok.

To jest ukryta treść, proszę

Jest tam opisane jak tego dokonać.

Jeżeli chcesz połączyć się na hamachi serwer przez klient 2010rok niezbędny jest ten launcher. (IP z końcówką .100 musi być! ! !)

To jest ukryta treść, proszę

Myślę że zrozumiałeś ;)

PS. Nie ten dział.

Pozdrawiam