Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wchodzenie Na Debet Na Koncie Telefonicznym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , da się wejść na debet w jakiejś sieci np. plus ?

Że np. na koncie mam 10zł i dzwonie na numer z darkorbit i za minute mi berze mi 7,38zł

Opublikowano

co za dziecko , która sieć była by aż tak głupia płacić rachunki za ciebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja kilka lat temu na karcie w heyah zrobiłem coś koło złotówki poniżej zera. Bawiłem się wapem. Potem go wyłączyłem. Sprawdzam stan konta. A tam minusowa kwota. Potem zmieniłem sieć.

b_560_95_1.png

b_560x95.png

Opublikowano

było kiedyś cos takiego , nawysylac drogich sms ( donate) wejsc w dziure zasiegowa , wtedy (mozliwe) ze wszystkie dojda i bedziesz na -. ;) Potem juz tylko karte do smieci B)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mój kolega miał tak na wap siedział koło godziny i z 25zł zrobiło się -10zł , ale i tak mu dochodziło że po jakiejś godzince miał 5zł

Opublikowano

nie pisałem że nie można to ominąć, każda sieć ma błędy w sieciach dla kart perpaid , jak je znajdziesz to będzie działać ale po aktualizacjach większości oprogramowań do obsługi obecnie praktycznie nie jest to dostępne w żadnej by takie ograniczenia usunąć.

jeśli miało się na minus konto doładowanie zlikwiduje ujemny stan konta ale pozostała kwota będzie niższa o kwotę ujemną

jak by nie było i tak zapłacisz doładowaniem następnym razem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jeśli miało się na minus konto doładowanie zlikwiduje ujemny stan konta ale pozostała kwota będzie niższa o kwotę ujemną

jak by nie było i tak zapłacisz doładowaniem następnym razem

To jest wiadome , ale wydaje mi się że mu chodzi o jednorazowe nabicie duzo na --

Kiedyś była taka możliwość , teraz tak jak pisze kolega może już jej nie być

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

kiedyś tak , do czasu jak znaleziono błąd w systemie.

i wyobraź sobie wszyscy co użyli tego błędu nadal za niego płacą albo są obciążeni kosztami ( mowa o abonamentach typu mix i podobne w różnych sieciach gdzie trzeba płacić rachunek przez jakiś okres ) można było sobie nabić niebotyczne sumy na takie konta a potem odsprzedać to co uzyskałeś z zyskiem nawet , dużo przykładów na allego. ceny niby niższe niż normalnie ale tacy kanciarze zyskują na bonusach które może mieć każdy kupujący u nich, tylko nie każdemu chce się przeliczyć zysku ile by osiągną kupując samemu a nie od pośrednika

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if