Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zmienić królestwo hackiem ale tylko częściowo. tzn. inni będą Valory będą Cię widzieć jako swojego. A Dery jako wroga.

Z małym wyjątkiem, że nie będziesz mógł czatować z Valorianami i (ale tego nie jestem pewien) nie będziesz mógł handlować i ich NPC oraz korzystać z ich portali.

Wniosek z tego taki, że legalnie nie możliwa jest zmiana królestwa.

Jeśli się mylę to bardzo przepraszam.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

zamień sie z kimś na konta i po sprawie

a jak coś to ja sie chętnie zaopiekuje twoim kontem gdybyś np chciał zostawić tą postać i zrobić nowe konto

Opublikowano

Nie ma mowy o zmianie krolestwa ... Kiedys "podobno" mozna bylo jakims tam sposobem ...

Na dzien dzisiejszy nie da rady zmienic krolestwa nie ma takiej opcji nawet za pomoca hacka . Gdy jestes w derion hack pokazuje "deriony" na czerwono tak jak bys mogl je atakowac ale niestety sie nie da.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Nie ma mowy o zmianie krolestwa ... Kiedys "podobno" mozna bylo jakims tam sposobem ...

Na dzien dzisiejszy nie da rady zmienic krolestwa nie ma takiej opcji nawet za pomoca hacka . Gdy jestes w derion hack pokazuje "deriony" na czerwono tak jak bys mogl je atakowac ale niestety sie nie da.

Jak to nie ma takiej opcji?

Jest choćby w mini hacku od Psycho

Opublikowano

nie da sie zmienić nacji hack zmiany der/valo jest tylko po to żeby kożystać z ich npc nic więcej nie zrobisz przy pomocy hacka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...